Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Alene

en bok om ensomhet

I denne boken blir vår tids ensomhet klokt skildret av nordmenns favorittpsykolog. Peder bruker seg selv, sitt eget liv og møter med andre til å undersøke hva ensomhet er, som velsignelse og forbannelse. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I denne boken blir vår tids ensomhet klokt skildret av nordmenns favorittpsykolog. Peder bruker seg selv, sitt eget liv og møter med andre til å undersøke hva ensomhet er, som velsignelse og forbannelse. Hva gjør det med oss å være ensomme? Og når er det akkurat ensomhet vi trenger? Hvorfor er så mange ensomme i vår tid?
«Jeg vil heller bli dødelig syk eller miste all mening og retning i livet, enn å bli helt alene. Ensomhet står for meg som et mørke, en tomhet og en kulde som ikke er til å holde ut. Men så liker jeg å være alene, også. Jeg trenger roen og stillheten, uten forstyrrelser, uten å måtte ta hensyn til noen.» (Fra boken)
Peder Kjøs er psykolog, kjent fra NRK-serien «Jeg mot meg», som har hatt en halv million seere. Han har skrevet flere bøker og har fast spalte i VG. Har NRK Radio-podcasten «Hos Peder», hvor lytteren blir med inn på terapirommet.

Medlemsvurdering:
Boken er bra! Enslige personer er intervjuet på godt og ondt.

Anita Heggedal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241950735
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

a
at – 16.11.2021

– svært inspirerende og nyttig

J
Jorunn – 14.09.2020

– Småpludrende selvfølgeligheter

A
Anita Heggedal – 26.08.2020

– Boken er bra! Enslige personer er intervjuet på godt og ondt.

S
SIV – 26.08.2020

– Betraktninger og tanker rundt hvordan det må være å være alene. Kanskje erfart gjennom samtaler men ikke selvopplevd. Kjennes derfor litt overfladisk.

E
Erlend, redaktør Bokklubben – 02.07.2020

– I boken Alene sier Peder Kjøs: «Vi tenker bedre når vi snakker med noen, vi håndterer følelsene våre bedre når vi blir tatt imot og forstått av noen.» Det er akkurat dette Sejer har forstått og det er dette Kjøs viser oss i sin bok. Hvordan det å være alene kan være både et gode og en byrde er noe mange av oss har følt på denne våren. Peder Kjøs gir oss et godt blikk på alene-tilværelsen på både godt og vondt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv