God morgon, midnatt

«Du går på ein veg i fred og ro. Du snublar. Du fell inn i noko svart. Det er fortida - eller kanskje framtida. Og du veit at det ikkje finst noka fortid, noka framtid, det er berre dette svarte, som endrar seg ørlite, sakte, men likevel forblir det same. Les mer
Vår pris
369,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 10.06.2023

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 369,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 10.06.2023

«Du går på ein veg i fred og ro. Du snublar. Du fell inn i noko svart. Det er fortida - eller kanskje framtida. Og du veit at det ikkje finst noka fortid, noka framtid, det er berre dette svarte, som endrar seg ørlite, sakte, men likevel forblir det same.»

I God morgon, midnatt (1939) møter vi Sasha i det ho ser for seg eit par rolege, sunne veker i balanse, der ho besøker Paris igjen, ein by ho har budd i tidlegare. Ho vandrar i gamle oppgåtte trasear og besøker restaurantar, hotell og barar som ho eingong har kjent.

Samstundes streifar ho att og fram i tankane mellom fortida, der så mykje har sett merke i henne, og notida, der ho på sett og vis er nummen. I notida treffer ho særleg ei rekkje menn, som ho forhandlar med om nærleik og avstand, verdi og verdløyse, tiltru og fortviling.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Nynorsk
ISBN: 9788256023660
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Good morning, midnight
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger