Erling Stordahl - Espen Andersen

Erling Stordahl

ildsjel og banebryter

Erling Stordahl (1923.1994) lærte oss å se mennesker med funksjonshemninger på nye måter. Han mente at man burde fokusere på hvilke muligheter mennesker med funksjonshemninger hadde til livsutfoldelse og fysisk aktivitet. Les mer
Vår pris
445,-
Spar
44,-

Veil. pris: 489,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 445,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 489,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Erling Stordahl (1923.1994) lærte oss å se mennesker med funksjonshemninger på nye måter. Han mente at man burde fokusere på hvilke muligheter mennesker med funksjonshemninger hadde til livsutfoldelse og fysisk aktivitet. Det var mye mer interessant enn hvilke begrensninger en funksjonshemning kunne gi.
Selv var han svaksynt som barn, og 13 år gammel mistet han synet fullstendig. Det hindret ham ikke fra å skape en suksessfull karriere som musiker og plateartist på 1950-tallet sammen med Gunnar Engedahl.
I 1960-årene tok livet til Erling Stordahl en ny vending. Han skapte Ridderrennet, Beitostølen Helsesportsenter og Storedal Kultursenter, arrangementer og institusjoner som folk ikke hadde sett maken til før. Senere brakte han budskapet sitt ut i verden.
I denne boken får du beretningen om ildsjelen og banebryteren Erling Stordahls liv og verk.
Espen Andersen (f. 1965) er historiker utdannet ved Universitetet i Oslo og har doktorgrad om norsk fotballs historie fra Norges idrettshøgskole.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Akilles
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 321
ISBN: 9788272862267
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger