Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kreftgåten

diagnose, behandling og livet etterpå : det du trenger å vite om vår største folkesykdom

Kanskje skal du eller noen du er glad i starte kreftbehandling, kanskje du har hatt kreft eller kanskje du lurer på noe?

Kreft er vår største folkesykdom. I denne boken får du vite alt du trenger for å forstå hva kreft faktisk er og hvordan det behandles. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kanskje skal du eller noen du er glad i starte kreftbehandling, kanskje du har hatt kreft eller kanskje du lurer på noe?

Kreft er vår største folkesykdom. I denne boken får du vite alt du trenger for å forstå hva kreft faktisk er og hvordan det behandles. Her får du svar på de vanligste spørsmålene pasienter med kreft og deres pårørende har. Hvorfor faller håret av når man har fått cellegift, hva er immunterapi og hva skjer når behandlingen er over? Forfatterne følger hele prosessen - fra frisk til kreftsyk celle, fra symptomer, utredning og behandling av kreft, og til tiden etterpå.

KREFTGÅTEN er et nytt standardverk med faglig tyngde og oppdatert kunnskap, men praktisk inndeling og tilgjengelig språk. Dette er den første komplette boken om kreft skrevet av kreftleger!

Detaljer

Forlag
Pilar
Språk
Bokmål
ISBN
9788284190303
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Kreftgåten

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kreftgåten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv