Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Energityvene

utmattelse i sykdom og hverdag

Utmattelse og slitenhet er en viktig årsak til plager og sykefravær. Det er et vanlig symptom ved mange sykdommer, og selv den som er helt frisk, kan oppleve at utmattelse og tretthet til tider "stikker kjepper i hjulene for livet". Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Utmattelse og slitenhet er en viktig årsak til plager og sykefravær. Det er et vanlig symptom ved mange sykdommer, og selv den som er helt frisk, kan oppleve at utmattelse og tretthet til tider "stikker kjepper i hjulene for livet". Det kan hindre deg i å være i jobb, og det kan gjøre det vanskelig å være den partneren, forelderen, familiemedlemmet, arbeidskollegaen og vennen som du ønsker å være. Utmattelse er en energityv som stjeler livskvalitet - det i livet som gir glede og positive følelser.

Denne boken er skrevet for alle som har vedvarende utmattelse. Også mange som opplever "å ha møtt veggen" vil kunne ha nytte av rådene og tipsene som beskrives. Boken er dessuten anvendelig for pårørende så vel som helsepersonell som møter personer med utmattelse.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203294808
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

W
Wenche – 12.10.2017

– Nyttig og lærerik.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Energityvene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv