Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ha deg vekk, Mr. Parkinson!

Jeg har vært så heldig å få lese igjennom manuset før boken ble utgitt. Susan har en egen evne til å formidle hvordan det er å leve med en alvorlig sykdom. I boka forteller hun om livet fra hun var barn og fram til i dag - og fletter så riktig inn flere betraktninger rundt de store spørsmålene her i livet. Les mer

228,-

250,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Jeg har vært så heldig å få lese igjennom manuset før boken ble utgitt. Susan har en egen evne til å formidle hvordan det er å leve med en alvorlig sykdom. I boka forteller hun om livet fra hun var barn og fram til i dag - og fletter så riktig inn flere betraktninger rundt de store spørsmålene her i livet. For meg som hadde en far med Parkinson, har boka gitt svar på mange spørsmål jeg har hatt. Susan forteller en sterk historie, og legger ikke skjul på noe. Har man begynt å lese denne boka, er det vanskelig å legge den ifra seg. Også her har hun utfordret seg selv og klarer med sin fortellerevne og klokskap å fange leseren.
- venninne -

Susan Smerkerud (56) Susan jobbet i Tolletaten i mange år, men måtte gå over i de uføres rekker i 2018 på grunn av Parkinsons sykdom. Susan er blogger og skriver mye om hvordan hun takler den uforutsigbare sykdommen. «Ha deg vekk, Mr. Parkinson!» er hennes første bok.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
150
ISBN
9788230020081
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ha deg vekk, Mr. Parkinson!:

Rystet
Ny!

Rystet

Heidi Engelhardt-Bergsjø
Paperback 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv