Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mine fem år som far

roman

Når en av Norges fremste novellister debuterer som romanforfatter, er det grunn til å skru opp forventningene. Og Bjarte Breiteig innfrir når han tegner et portrett av en mann full av kjærlighet, men også mørke, og viser fram den norske farsrollen slik vi aldri har sett den før. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Når en av Norges fremste novellister debuterer som romanforfatter, er det grunn til å skru opp forventningene. Og Bjarte Breiteig innfrir når han tegner et portrett av en mann full av kjærlighet, men også mørke, og viser fram den norske farsrollen slik vi aldri har sett den før.

Martin ligner en hvilken som helst far. Han har to sønner i barnehagealder og er gift med den ambisiøse Gina. Han er deltagende, følsom og tenksom, og gjør mer enn sine påkrevde plikter hjemme. På fritida tar han seg også av sin nedbrutte ungdomskjæreste og hennes datter Selma.
En ettermiddag kommer politiet hjem til ham. Selma kan ha vært utsatt for et overgrep. Martin er mistenkt. Gradvis avdekkes et liv helt annerledes enn hva overflaten viser. Med ømhet og innsikt undersøker romanen skremmende avgrunner i det tilsynelatende trygge.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203393211
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine fem år som far:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv