Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hasj og høykultur

Med HASJ OG HØYKULTUR gjør Tobias Nordbø en velkjent tematikk om studenter, dop og utagerende festing til en eksistensiell roman der latteren etter hvert blir ganske mørk.

Sebastian fra Stavanger studerer statsvitenskap i Oslo og er sulten på livet. Les mer

169,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Med HASJ OG HØYKULTUR gjør Tobias Nordbø en velkjent tematikk om studenter, dop og utagerende festing til en eksistensiell roman der latteren etter hvert blir ganske mørk.

Sebastian fra Stavanger studerer statsvitenskap i Oslo og er sulten på livet. Men når han begynner å selge cannabis for å finansiere tilværelsen i den svindyre hovedstaden går det galt. Fryktelig galt.

Sebastian bestemmer seg for å bli weed-dealeren til innflytelsesrike høystatusmennesker i Det Norske Lauzun-forbund, et hemmelig ruskulturforbund. Han forelsker seg i jusstudenten Kaja fra Nordstrand, lever et dobbeltliv overfor sine foreldre, eksperimenterer med sopp og mdma, deltar i en orgie, svikter sin beste venn, forråder sin nabo, truer en tidligere utenriksminister og tenker på hva han skal gjøre etter sommeren.

Sebastians nærmeste omgangskrets utgjøres av bestevennen Aron fra Bærum med egen leilighet, dealeren og sosiologistudenten Skeven, DJ-paret The Jazzy Jew og The Funky Aryan som spilte på Oslo-avtalens etterfest på Grand Hotel på nittitallet, den styrtrike Preben som skriver masteroppgaven «Sjalusi og mindreverdighetskomplekser i VM i fotball-serien til Dag Solstad og Jon Michelet», og arkitektstudenten Mathias som bygger en modell av et asylmottak som skal redde den norske velferdsstaten.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203362217
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Serie
Søren Kierkegaards eksistensnivåer 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

C
Captain Kulvert – 30.05.2019

– En dårlig bok om spennende temaer. Les heller Siste revejakta av I. A

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hasj og høykultur:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv