Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Saturns sønn

roman

I «Saturns sønn» følger vi Argenis, en begavet, men svært innbilsk og slesk kunstner som er blitt avhengig av heroin etter å ha gjennomgått en psykose. Flere hendelser fører ham hjem til Santo Domingo, og vel hjemme oppdager han hvordan han kan benytte seg av farens heltestatus i den dominikanske frigjøringsbevegelsen til å få det som han vil - for i det dominikanske maktapparatet er alle like korrupte og maktsyke, og har like lite integritet som ham selv. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager
I «Saturns sønn» følger vi Argenis, en begavet, men svært innbilsk og slesk kunstner som er blitt avhengig av heroin etter å ha gjennomgått en psykose. Flere hendelser fører ham hjem til Santo Domingo, og vel hjemme oppdager han hvordan han kan benytte seg av farens heltestatus i den dominikanske frigjøringsbevegelsen til å få det som han vil - for i det dominikanske maktapparatet er alle like korrupte og maktsyke, og har like lite integritet som ham selv.

Rita Indiana Hernández (f. 1977) er forfatter, musiker og performance-kunstner fra Den dominikanske republikk. Hun regnes som en av dagens mest lovende unge karibiske forfattere. Solum Bokvennen har tidligere utgitt «Tjenestepiken til Omicunlé» og «Papi» av Indiana.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
207
ISBN
9788256021567
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hecho en Saturno
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Saturns sønn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv