Vekk tigeren - Peter A. Levine

Vekk tigeren

heling av traumer

; Camilla Jensen (Oversetter) ; Ann Frederick (Innledning)

I "Vekk tigeren" presenterer psykolog og biofysiker Peter A. Levine en ny tilnærming til traumer. Dyr som lever fritt i naturen blir sjelden traumatisert, selv om de jevnlig utsettes for trusler. Forfatteren hevder vi kan lære oss å hele traumer ved å studere dyrenes trusselrespons og de fysiologiske kreftene som iverksettes når en organisme aner fare. Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I "Vekk tigeren" presenterer psykolog og biofysiker Peter A. Levine en ny tilnærming til traumer. Dyr som lever fritt i naturen blir sjelden traumatisert, selv om de jevnlig utsettes for trusler. Forfatteren hevder vi kan lære oss å hele traumer ved å studere dyrenes trusselrespons og de fysiologiske kreftene som iverksettes når en organisme aner fare.

Levine mener vi er utstyrt med en instinktiv evne til å helbrede oss selv, men at intellektet vårt forstyrrer muligheten til å utnytte denne evnen. Han beskriver kraftige impulser som styrer våre reaksjoner på skremmende hendelser, og belyser den fascinerende sammenhengen mellom emosjoner og hukommelse.

Felles for oss alle er at livet byr på potensielt traumatiserende situasjoner. Hvorvidt en slik situasjon forplanter seg som et traume, vil variere. Levines metode kan brukes til å forstå og helbrede alle slags traumer, uansett hva slags hendelser som utløste dem. Boken inneholder også en rekke øvelser.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Flux
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 227
ISBN: 9788283840360
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Waking the tiger
Format: 23 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger