Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kvar dag skal vi vere så modige

roman

«Nært og medrivende portrett [...]» «[...] scenene skarpt tilskåret, og språket klart og enkelt.» «[...] en fin tekst som kaller på leserens omsorg og medfølelse.»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

Heime gjer Isak alt for at mora skal halde ut. For mora treng kvile. Ho er avhengig av han, og tvingar han til å skulke skulen. På andre sida av skogen ligg nabogarden, og ein framand mann har flytta inn. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Heime gjer Isak alt for at mora skal halde ut. For mora treng kvile. Ho er avhengig av han, og tvingar han til å skulke skulen. På andre sida av skogen ligg nabogarden, og ein framand mann har flytta inn. Gradvis utviklar mannen og guten eit slags taust vennskap. Mannen gir guten tyggis eller kjeks. Naboen har også ein kjærast med langt, lyst hår. Og dei inviterer Isak med på grilling og bading. Kan dei bli ein ny familie for Isak? Vil dei det? Kvar dag skal vi vere så modige handlar om dei som har det vanskeleg, om dei vi overser. Men også om dei som plutseleg bryr seg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788202739751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Priser
P2-lyttaranes romanpris 2021

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Nært og medrivende portrett [...]» «[...] scenene skarpt tilskåret, og språket klart og enkelt.» «[...] en fin tekst som kaller på leserens omsorg og medfølelse.»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Tjønn er rå til å la historiene opne seg sakte, sakte. Han porsjonerer opplysningane om dei sentrale personane slik at lesarane får tid til å sjå for seg kva som kan kome til å skje. [...] Slik opnar teksten for at lesaren kan kjenne på ei smerte som har ramma nokon andre. Dette er noko av det edlaste litteraturen kan gjere.»

Marta Norheim, NRK

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kvar dag skal vi vere så modige:

Plikt

Marianne Clementine Håheim
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv