Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ut av psykopatens grep

hvordan komme fri fra helsefarlige mennesker

Boken handler om psykopatens ofre, hvordan det oppleves å være i en psykopats makt, og hva man konkret kan gjøre for å komme ut av den vanskelige situasjonen. Forfatterne tar også opp barns situasjon og hvilke konsekvenser en psykopats adferd kan få for dem, mobbing og psykisk vold i arbeidslivet, og hvilken rolle den tredje part i form av hjelpeapparat og andre utenforstående spiller. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Boken handler om psykopatens ofre, hvordan det oppleves å være i en psykopats makt, og hva man konkret kan gjøre for å komme ut av den vanskelige situasjonen. Forfatterne tar også opp barns situasjon og hvilke konsekvenser en psykopats adferd kan få for dem, mobbing og psykisk vold i arbeidslivet, og hvilken rolle den tredje part i form av hjelpeapparat og andre utenforstående spiller.

Lydboka ble produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2008.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203377990
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

R
RB – 31.08.2010

– Dette er en veldig nyttig bok angående psykopater som vi kan risikere å støte på når som helst i hverdagen, enten det er på jobb, i familien eller andre steder. Den har med flere relevante fortellinger fra virkeligheten, som blant annet tar for seg hvordan psykopater tenker og hvilke konsekvenser deres handlinger kan få for ofrene deres. Det som mangler her er kanskje en forklaring på hvordan uskyldige barn og ungdommer med psykotiske foreldre eller eldre søsken kan komme seg ut av slike situasjoner, da de i denne aldersgruppen sjelden har nok informasjon om hvem de kan snakke med.

K
Kj – 19.03.2008

– Boken "Ut av psykopatens grep" av Aud Dalsegg handler logisk nok om hvordan du skal komme deg vekk fra mentalt forstyrrede personer. Mer konkret hvordan det oppleves for ofrene å være i en psykopats makt og hva du faktisk kan gjøre for å komme deg ut av denne grusomme situasjonen. Boka handler også om ting som hvordan det tredje hjelpeapparat fungerer, konsekvenser av psykotisk atferd, mobbing og psykisk vold. Boka er god, og absolutt noe som er verd å lese. Jeg vil anbefale denne til alle, du får mange nyttige tips om hvordan du skal håndtere slike personer. Absolutt nyttig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ut av psykopatens grep:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv