Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Else går til psykolog

«'Else går til psykolog' henvender seg til dem som er nysgjerrige på hva som foregår hos psykologen. For dem som sliter og kanskje trenger hjelp, er det en viktig bok som ufarliggjør terapi.»

Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Else går til psykolog består av to år med samtaler mellom den nevrotiske og pratsomme Else og terapeuten hennes. Det er en bok som åpner døren til terapirommet, et rom heftet med mange myter og feiloppfatninger, og som med vidd og en god porsjon alvor reiser et spørsmål som er like personlig som det er allmennmenneskelig: Hva bør vi bør vi snakke om, og hva er det lurest å la ligge? Else Kåss Furuseth ble tildelt Mental helses Åpenhetspris for 2018 på Verdensdagen for psykisk helse. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Else går til psykolog består av to år med samtaler mellom den nevrotiske og pratsomme Else og terapeuten hennes. Det er en bok som åpner døren til terapirommet, et rom heftet med mange myter og feiloppfatninger, og som med vidd og en god porsjon alvor reiser et spørsmål som er like personlig som det er allmennmenneskelig: Hva bør vi bør vi snakke om, og hva er det lurest å la ligge? Else Kåss Furuseth ble tildelt Mental helses Åpenhetspris for 2018 på Verdensdagen for psykisk helse.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202627157
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«'Else går til psykolog' henvender seg til dem som er nysgjerrige på hva som foregår hos psykologen. For dem som sliter og kanskje trenger hjelp, er det en viktig bok som ufarliggjør terapi.»

Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

«Forbløffende åpen om sine mange komplekser»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Innblikket i Furuseths terapitimer i tidsperioden 2015-2017 byr på en sterk leseropplevelse.»

Frank Lande, iTromsø

«Leser du om Furuseths liv, vil du ønske henne alt godt etter å ha lest ferdig.»«Else Kåss Furuseth tør. Det står respekt av det også. Hun legger ikke sorgen fra seg på dørtrappen mi.»

Atle Christiansen, Aftenposten

Kunders vurdering

A
Arne Jørgensen – 13.02.2019

– Likte boka godt. Gir et innblikk i hvordan det terapeutiske rommet kan være.

K
Kristin – 05.02.2019

– Interessant bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Else går til psykolog:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv