Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bedre søvn

en håndbok for deg som sover dårlig

Selvhjelpsbok med dokumentert effekt.
Den gode nyheten til deg som sliter med søvnproblemer, er at du kan få hjelp.
Bedre søvn er skrevet til deg som sover for lite eller for dårlig. Denne reviderte utgaven av boken inneholder nyttig og oppdatert kunnskap om hvordan du kan redusere søvnproblemene og forhåpentligvis bli kvitt dem. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Selvhjelpsbok med dokumentert effekt.
Den gode nyheten til deg som sliter med søvnproblemer, er at du kan få hjelp.
Bedre søvn er skrevet til deg som sover for lite eller for dårlig. Denne reviderte utgaven av boken inneholder nyttig og oppdatert kunnskap om hvordan du kan redusere søvnproblemene og forhåpentligvis bli kvitt dem.
Vi følger «Anna» gjennom konsultasjonene fra behandlingen starter til hun er kvitt søvnplagene. Mange vil kjenne seg igjen i historien hennes, eller i noen av de andre eksemplene som blir beskrevet i boken. Det er likevel viktig å huske at hver historie er unik. Denne boken hjelper deg med å finne din vei til bedre søvn. Bedre søvn kan også anbefales til helsepersonell.
Bjørn Bjorvatn arbeider ved Bergen søvnsenter, Norges mest kjente senter for behandling av søvnvansker, og har doktorgrad innenfor søvnforskning. Han er professor i allmennmedisin ved Universitetet i Bergen og leder for Nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer - www.sovno.no - ved Haukeland universitetssykehus. Bjorvatn har også forfattet bøkene Skiftarbeid og søvn. Slik mestrer du nattarbeid og uregelmessig arbeidstid (2019), Søvnsykdommer. Moderne utredning og behandling (2012) og Ungdomssøvn. Utredning og behandling av forstyrret døgnrytme og andre søvnlidelser (2016).

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
170
ISBN
9788245037180
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bedre søvn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv