Søvnløs

tusen våkenetter og én løsning

«Mens mye av Bortnes oppdagelser om søvn er interessant, ligger verdien til 'Søvnløs' mest i skildringene av å være annerledes, av å være rammet.»

, Dagens Næringsliv
I seksten år har Anders Bortne vært søvnløs. Flere ganger har han forsøkt å få hjelp, uten resultat. Men nå er han nødt til å gjøre noe. Han har familie med to små barn og en jobb som taleskriver i et departement. Les mer
Vår pris
354,-
Spar
35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 354,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

I seksten år har Anders Bortne vært søvnløs. Flere ganger har han forsøkt å få hjelp, uten resultat. Men nå er han nødt til å gjøre noe. Han har familie med to små barn og en jobb som taleskriver i et departement. Det går ikke rundt lenger. Derfor skal ingenting være uprøvd - sovemedisiner, yoga, urter, akupunktur, hypnose. Anders leter høyt og lavt, og svarene han får, er både hoderystende, øyeåpnende og lattervekkende. Under jakten vokser også en annen historie fram. For hva vet vi om døgnets viktigste timer? Hvordan ser søvnens historie ut? Og hvorfor må vi egentlig sove? 

Søvnløs er en spennende, morsom og klok bok for alle som ligger våkne om natta og lurer på hvorfor, og for de som ligger ved siden av dem. Løsningen er ofte nærmere enn man tror. I Anders' tilfelle lå den rett over gata.

 

Fakta