Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ungdomssøvn

utredning og behandling av forstyrret døgnrytme og andre søvnlidelser

Mange ungdommer sliter med søvnproblemer. Det kan være mange årsaker til det, og den vanligste er forstyrret døgnrytme.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2016.

Døgnrytmeproblemer kan forklare hvorfor så mange ungdommer synes det er så vanskelig å stå opp om morgenen. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Mange ungdommer sliter med søvnproblemer. Det kan være mange årsaker til det, og den vanligste er forstyrret døgnrytme.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2016.

Døgnrytmeproblemer kan forklare hvorfor så mange ungdommer synes det er så vanskelig å stå opp om morgenen. Et hovedfokus i boken er hvordan en slik døgnrytmelidelse kan utredes og behandles.

Boken beskriver også andre årsaker til søvnproblemer hos ungdommer, som insomni (søvnløshet), hypersomnier (blant annet narkolepsi), søvnrelaterte respirasjonslidelser (blant annet søvnapné), parasomnier (blant annet søvngjengeri) og søvnrelaterte bevegelseslidelser (blant annet restless legs). For å belyse søvnlidelsene best mulig inneholder boken en rekke kasuistikker, som beskriver ungdommer med ulike søvnproblemer.

Boken retter seg mot helsepersonell som jobber med ungdommer med søvnproblemer, men også mot lærere, foreldre og ungdommene selv. Helsefag- og lærerstudenter er også en naturlig målgruppe.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205572225
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ungdomssøvn:

Sov godt

Harald Hrubos-Strøm
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv