I seng med fienden - Ellen Støkken Dahl

I seng med fienden

eller Venus' forbannelser : skrekkelige fortellinger om kjønnssykdommer

; Helge Wilhelm Dahl (Illustratør)

«En dryppende morsom bok om elleve landeplager fra klamydia og flatlus til hiv og syfilis. Les – og klø deg der det klør.»

, Dagbladet Terningkast 5
På en lettlest og engasjerende måte, tar boken for seg kjønnssykdommer som HIV, klamydia, gonoré og syfilis, og alle andre skumle lidelser i denne regionen du forhåpentligvis ikke har hørt om eller vært utsatt for. Les mer
Vår pris
259,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 259,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

På en lettlest og engasjerende måte, tar boken for seg kjønnssykdommer som HIV, klamydia, gonoré og syfilis, og alle andre skumle lidelser i denne regionen du forhåpentligvis ikke har hørt om eller vært utsatt for. Leserne vil få forskningsbaserte svar på alle sine spørsmål om kjønnssykdommer, sjokkerende fortellinger fra medisin- og forskningshistorie, et innblikk i mikroorganismenes liv og kunnskap om hva vi kan gjøre for å stoppe dem. Ellen Støkken Dahl, (1991) debuterte i 2017 med den dundrende suksessen Gleden med skjeden, skrevet sammen med Nina Brochmann. Bøkene hennes er solgt til 36 land og hun er nominert til Brageprisen to ganger. I seng med fienden er hennes første bok på Pelikanen.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Andreas Wiese, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pelikanen
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788283831269
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 3.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger