Vi kom fra Liverpool - Thomas Marco Blatt

Vi kom fra Liverpool

«Skrivestilen er enkel, ujålete og god. Formidlingen troverdig»

, Adresseavisen Terningkast 5
Når Fred O'Brien blir alvorlig sjuk, rammer det hele familien. Sønnen Joe, som drømmer om å bli fotballproff, blir nødt til å søke jobb. Dattera Emma må sette flytteplanene på vent, og Freds yngre bror Dave må plutselig fikse problemer han kanskje ikke er i stand til å fikse. Les mer
Vår pris
249,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 249,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Når Fred O'Brien blir alvorlig sjuk, rammer det hele familien. Sønnen Joe, som drømmer om å bli fotballproff, blir nødt til å søke jobb. Dattera Emma må sette flytteplanene på vent, og Freds yngre bror Dave må plutselig fikse problemer han kanskje ikke er i stand til å fikse. Familien O'Brien består av mennesker som drømmer stort, men som er vant til å leve i skyggen av de store begivenhetene.

«Vi kom fra Liverpool» er en velskrevet og gripende roman om arbeiderklassens håp, om familie, samhold og brudd og om å stå overfor livets avgjørende hendelser.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolon
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205530263
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 1.2 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Skrivestilen er enkel, ujålete og god. Formidlingen troverdig»

, Adresseavisen Terningkast 5

«Blatt er en følsom observatør av menneskenes indre forhandlinger og rasjonalisering. Gjennom enkle grep blir de store vanskelighetene med å igangsette en klassereise synlige, både som følge av deres tilknytning til Liverpool og av pengenes altavgjørende betydning. Det leder flere av dem inn i emosjonell elendighet og moralske gråsoner.»

, Klassekampen