Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Asterix: Asterix and The Golden Sickle

Album 2

The second album chronicling the much-loved adventures of Asterix and friends. Les mer

160,-
Sendes innen 7 virkedager
The second album chronicling the much-loved adventures of Asterix and friends.

Detaljer

Forlag
Orion Children's Books
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
48
ISBN
9780752866123
Utgivelsesår
2004
Format
29 x 22 cm

Kunders vurdering

V
Vik – 21.08.2005

– Mine damer og herrer, han er tilbake! Mannen som trosser selveste keiser Cæsar og hans imperiet. Hele historien begynner og tar utgangspunktet i at Miraculix brekker den gyldne og magiske sigden sin. Uten denne, kan han ikke lage styrkedråper! Heldigvis har Obelix sin fetter et helt lager av dem, i alle størrelser, siden han er en sigd lager. Men han er mystisk forsvunnet fra sitt hjem i Paris, og en intens jakt på både sigd og fettere begynner.
Spenning og eventyrisk helt fra første illustrerte bilde. Gå ikke glipp av denne Hegè klassikeren. En eventyrisk bok som er morsom og lettlest. Anbefales til store og små, i alle aldre.

R
Rasputin – 31.12.2004

– Asterix og Obelix, fra den siste uerobrede landsbyen i Gallia, blir sendt ut på handletur, da gullsigden til landsbyens trollmann, som produserer de stryrkedråpene som lar innbyggerne holde stand mor romerne, går i stykker. Nye problemer oppstår da gullsigdsmieren, som forøvrig er obelix' fetter, ikke er der han burde være. Det blir en ganske mye lengre reise enn planlagt. En reise hvor vi får møte selsomme sleipinger og mer morsomme figurer. Reisen blir ett oppgjør med organisert kriminalitet, og henter dermed referanser fra mafiafilmene. DET er Asterix på høyt, høyt nivå. Til å være Asterix er dette sånn halveis oppe på treet, men Asterix er noe for seg selv. Den historiske korrektheten som tegner og forfatter etterstreber, humnoren og den særegne tegnestilen gjør Asterix til Asterix.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix: Asterix and The Golden Sickle:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv