Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Asterix: Asterix The Gladiator

Album 4

The fourth album chronicling the adventures of Asterix and friends. Les mer

131,-
Sendes innen 7 virkedager
The fourth album chronicling the adventures of Asterix and friends.

Detaljer

Forlag
Orion Children's Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
48
ISBN
9780752866116
Utgivelsesår
2004
Format
29 x 22 cm

Om forfatteren

Rene Goscinny was born in Paris in 1926, and spent most of his childhood in Argentina, before eventually moving to Paris in 1951. He died in 1977. Albert Uderzo was born in 1927 in a small village in Marne, France. He met Rene Goscinny in 1951 and on 29 October 1959 their most famous creation, Asterix, made his first appearance on page 20 of Pilote. ASTERIX THE GAUL, their first album, was published in 1961 and there have now been 35 Asterix albums.

Kunders vurdering

R
Rasputin – 31.12.2004

– Asterix og kompanjongen Obelix blir sent ut på et nytt eventyr når en prefekt bestemmer seg for å gi en av disse uovervinnelige skapningene til Cæsar. Dette går utover den stakkars trubaduren Trubadurix. Landsbyen som vanligvis ikke kan fordra stakkaren skifter heller ikke mening når de finner ut at han er forsvunnet. Men når det kommer for dagen at det er ROMERNE som står bak blusser en voldsom hevnlyst opp. La spetakkelet begynne! Det er et asterix-eventyr i god gammel stil, skjønt dette er nr 4 i serien. God gammel stil gjelder kanskje ikke ennå. Dessuten er det ganske tamt, ved untak av scenen på coluseum, som er hysteris. Like fremt: fulle av villsvin og mørbankede romere, sant den gode gamle slapstick-humoren. Det er foresten her Obelix begynner hobbyen med å samle på hjelmene til de stakkars romerne.

R
Rasputin – 31.12.2004

– VI kjenner vel alle den lille landsbyen befolket av uovervinnelige gallere som banker livskiten ut av enhver romer som prøver seg på å ereobre denne sisten biten av Gallia. Vi har alle hørt om villsvingafflende Obelix og den lille spretten Asterix. Denne gangen blir dette tospannet sendt ut på eventyr når en prefekt bestemmer seg for å gi en av disse uovervinnelige skapningene til Cæsar. Dette går utover den stakkars trubaduren Trubadurix. Landsbyen som vanligvis ikke kan fordra stakkaren skifter heller ikke mening når de finner ut at han er forsvunnet. Men når det kommer for dagen at det er ROMERNE som står bak blusser en voldsom hevnlyst opp. Asterix og Obelix befinner seg snart i Roma på leting etter Trubadix, som befinner seg på Coloseum. La spetakkelet begynne. Det er et asterix-eventyr i god gammel stil. Fulle av villsvin og mørbankede romere, sant den gode gamle slapstick-humoren. Men det inneholder liksom ikke det helt geniale. Det blir egentlig litt slapt, uten de helt store høydepunktene i form av geniale referanser osv.

R
Rasputin – 31.12.2004

– VI kjenner vel alle den lille landsbyen befolket av uovervinnelige gallere som banker livskiten ut av enhver romer som prøver seg på å ereobre denne sisten biten av Gallia. Vi har alle hørt om villsvingafflende Obelix og den lille spretten Asterix. Denne gangen blir dette tospannet sendt ut på eventyr når en prefekt bestemmer seg for å gi en av disse uovervinnelige skapningene til Cæsar. Dette går utover den stakkars trubaduren Trubadurix. Landsbyen som vanligvis ikke kan fordra stakkaren skifter heller ikke mening når de finner ut at han er forsvunnet. Men når det kommer for dagen at det er ROMERNE som står bak blusser en voldsom hevnlyst opp. Asterix og Obelix befinner seg snart i Roma på leting etter Trubadix, som befinner seg på Coloseum. La spetakkelet begynne. Det er et asterix-eventyr i god gammel stil. Fulle av villsvin og mørbankede romere, sant den gode gamle slapstick-humoren.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix: Asterix The Gladiator:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
218,- 249,-
 

Tegnet

Erin Hunter
Paperback 
154,- 169,-
 

God id!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

God jul!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv