Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Asterix: Asterix The Legionary

Album 10

«It is almost impossible to single out one album from this remarkable comic book series, but Legionary comes closest to perfection. A masterclass in comedy to read again and again»

Robin Etherington, The Big Issue

The tenth album chronicling the much-loved adventures of Asterix and friends. Les mer

160,-
Innbundet
Sendes innen 7 virkedager
The tenth album chronicling the much-loved adventures of Asterix and friends.

Medlemsvurdering:
Dette er den tiende historien om Asterix og hans tapre gallere, og denne er blant mine favorittfortellinger fra dette universet. I denne historien må Asterix og Obelix gå inn i den romerske hær i et forsøk på å finne forloveden Tragicomix til den vakre Panacea. Og dette er en morsom og underholdene ferd, hvor vi blir med på rekruttskole og Afrika og en rekke andre morsomme episoder. Og denne historien er som alltid en glimrende miks av humor og historie, som gjør at denne historien kan lese om og om igjen. En bok jeg anbefaler på det varmeste.

m

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Orion Children's Books
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
48
ISBN
9780752866208
Utgivelsesår
2004
Format
30 x 23 cm

Anmeldelser

«It is almost impossible to single out one album from this remarkable comic book series, but Legionary comes closest to perfection. A masterclass in comedy to read again and again»

Robin Etherington, The Big Issue

Kunders vurdering

m
m – 16.04.2010

– Dette er den tiende historien om Asterix og hans tapre gallere, og denne er blant mine favorittfortellinger fra dette universet. I denne historien må Asterix og Obelix gå inn i den romerske hær i et forsøk på å finne forloveden Tragicomix til den vakre Panacea. Og dette er en morsom og underholdene ferd, hvor vi blir med på rekruttskole og Afrika og en rekke andre morsomme episoder. Og denne historien er som alltid en glimrende miks av humor og historie, som gjør at denne historien kan lese om og om igjen. En bok jeg anbefaler på det varmeste.

R
Rasputin – 31.12.2004

– I denne boken må Asterix og den lettere overvektige kameraten infiltrere den romerske hæren for å redde Tragikomix, Lillefix' (landsbyens rype) kjæreste. Obelix er selvsagt litt ambivalent siden han dypt forelsket i Lillefix. Dermed får ta del i rekrutering og trening til den romerske hæren før den store finalen i Afrika, hvor Tragikomix er stasjoinert. Det er en tur full av underfundigheter, detaljer og gags. Våre helter går omtrent enhver centurion på nervene, til min stooore begeistring. Dette er et album som står fram i den lange rekken av Asterix-album. Den har alt det klassiske, pluss alt det ekstra som gjør det så spesielt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix: Asterix The Legionary:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rebell
169,-

Rebell

Pénélope Bagieu
Innbundet 
169,- 299,-
 
Slutten
99,-

Slutten

Mats Strandberg
Innbundet 
99,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv