Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Asterix: Asterix The Legionary

Album 10

«It is almost impossible to single out one album from this remarkable comic book series, but Legionary comes closest to perfection. A masterclass in comedy to read again and again»

Robin Etherington, The Big Issue

The tenth album chronicling the much-loved adventures of Asterix and friends. Les mer

131,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
The tenth album chronicling the much-loved adventures of Asterix and friends.

Medlemsvurdering:
Dette er den tiende historien om Asterix og hans tapre gallere, og denne er blant mine favorittfortellinger fra dette universet. I denne historien må Asterix og Obelix gå inn i den romerske hær i et forsøk på å finne forloveden Tragicomix til den vakre Panacea. Og dette er en morsom og underholdene ferd, hvor vi blir med på rekruttskole og Afrika og en rekke andre morsomme episoder. Og denne historien er som alltid en glimrende miks av humor og historie, som gjør at denne historien kan lese om og om igjen. En bok jeg anbefaler på det varmeste.

m

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Orion Children's Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
48
ISBN
9780752866215
Utgivelsesår
2004
Format
29 x 22 cm

Om forfatteren

Rene Goscinny was born in Paris in 1926, and spent most of his childhood in Argentina, before eventually moving to Paris in 1951. He died in 1977. Albert Uderzo was born in 1927 in a small village in Marne, France. He met Rene Goscinny in 1951 and on 29 October 1959 their most famous creation, Asterix, made his first appearance on page 20 of Pilote. ASTERIX THE GAUL, their first album, was published in 1961 and there have now been 35 Asterix albums.

Anmeldelser

«It is almost impossible to single out one album from this remarkable comic book series, but Legionary comes closest to perfection. A masterclass in comedy to read again and again»

Robin Etherington, The Big Issue

Kunders vurdering

m
m – 16.04.2010

– Dette er den tiende historien om Asterix og hans tapre gallere, og denne er blant mine favorittfortellinger fra dette universet. I denne historien må Asterix og Obelix gå inn i den romerske hær i et forsøk på å finne forloveden Tragicomix til den vakre Panacea. Og dette er en morsom og underholdene ferd, hvor vi blir med på rekruttskole og Afrika og en rekke andre morsomme episoder. Og denne historien er som alltid en glimrende miks av humor og historie, som gjør at denne historien kan lese om og om igjen. En bok jeg anbefaler på det varmeste.

R
Rasputin – 31.12.2004

– I denne boken må Asterix og den lettere overvektige kameraten infiltrere den romerske hæren for å redde Tragikomix, Lillefix' (landsbyens rype) kjæreste. Obelix er selvsagt litt ambivalent siden han dypt forelsket i Lillefix. Dermed får ta del i rekrutering og trening til den romerske hæren før den store finalen i Afrika, hvor Tragikomix er stasjoinert. Det er en tur full av underfundigheter, detaljer og gags. Våre helter går omtrent enhver centurion på nervene, til min stooore begeistring. Dette er et album som står fram i den lange rekken av Asterix-album. Den har alt det klassiske, pluss alt det ekstra som gjør det så spesielt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix: Asterix The Legionary:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet
3 for 2

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv