Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Cigars of the Pharaoh

Herge's classic comic book creation Tintin is one of the most iconic characters in children's books. These highly collectible editions of the original 24 adventures will delight Tintin fans old and new. Les mer

189,-
Sendes innen 7 virkedager
Herge's classic comic book creation Tintin is one of the most iconic characters in children's books. These highly collectible editions of the original 24 adventures will delight Tintin fans old and new. Perfect for lovers of graphic novels, mysteries and historical adventures.


The world's most famous travelling reporter must unearth the truth behind the strange cigars bearing a pharaoh's symbol.


On the hunt for an Egyptologist and a mysterious ancient pharaoh, Tintin scours Egypt and India. He makes friends with elephants, narrowly avoids falling victim to the poison of madness and saves a maharajah from a killer tiger.


The Adventures of Tintin are among the best books for readers aged 8 and up.


Herge (Georges Remi) was born in Brussels in 1907. Over the course of 54 years he completed over 20 titles in The Adventures of Tintin series, which is now considered to be one of the greatest, if not the greatest, comics series of all time.


Have you collected all 24 graphic novel adventures?


Tintin in the Land of the Soviets


Tintin in the Congo


Tintin in America


Tintin: Cigars of the Pharaoh


Tintin: The Blue Lotus


Tintin: The Broken Ear


Tintin: The Black Island


Tintin: King Ottakar's Sceptre


Tintin: The Crab with the Golden Claws


Tintin: The Shooting Star


Tintin: The Secret of the Unicorn


Tintin: Red Rackham's Treasure


Tintin: The Seven Crystal Balls


Tintin: Prisoners of the Sun


Tintin: Land of Black Gold


Tintin: Destination Moon


Tintin: Explorers of the Moon


Tintin: The Calculus Affair


Tintin: The Red Sea Sharks


Tintin in Tibet


Tintin: The Castafiore Emerald


Tintin: Flight 714 to Sydney


The Adventures of Tintin and the Picaros


Tintin and Alph-Art

Medlemsvurdering:
Tintin og Terry er på cruiseferie i Midtøsten og er på vei til Kina. Alt ser ut som det endelig går deres vei og at de kan nyte sin ferie i fred. Men plutselig snubler Tintin inn i et nytt mysterium etter hans bekjentskap med en arkeolog som har oppdaget ny egyptisk sensasjon. Dette bekjentskapet blir lite godt mottatt av de som prøver å bli kvitt arkeologen. Nå må de også bli kvitt journalisten Tintin. Cigars of the Pharaoh blir av mange regnet som den første sikkelige Tintin-historien. Grunnen til det skyldes at Hegré endelig hadde opparbeidet seg en trygghet med sin Tintin-verden og begynte å undersøke mer fakta til hver enkelt historie. I tillegg kom det nye karakterer som skurken Rastapopoulos og detektivene Dupond og Dupont. Med andre ord en klassisk krimhistorie med innslag av klassisk komedie. Fra og med denne Tintin historien beveger serien nærmere tegneserieromansjangeren. Anbefales på det sterkeste!

basto

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins Publishers
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
64
ISBN
9781405208031
Utgivelsesår
2012
Format
30 x 22 cm
Serie
The Adventures of Tintin

Kunders vurdering

m
morta – 11.09.2009

– Dette er den første historien med Dupond og Dupont. Tintin er på cruise når han støter på den skrullete professoren Philemon Siclone som prøver å avdekke faraoens grav. Tintin blir med professoren og de finner en grav med mange hemmeligheter. Blant annet blir den brukt som et skjulested for smuglere, så med politiet og smuglerne i hælene må Tintin bruke all sin kløkt for å komme seg ut av problemene. I denne historiene blir vi med Tintin med på en reise verden rundt fra faroens grav til India, man får se et rikt persongalleri og får for første gang se galskapsgiften brukt i serien. Dette er en spennende og fin bok. handlingen flyter frem på etterforskning, med humoristiske innspill fra professoren og andre. En veldig fin bok.

b
basto – 20.10.2008

– Tintin og Terry er på cruiseferie i Midtøsten og er på vei til Kina. Alt ser ut som det endelig går deres vei og at de kan nyte sin ferie i fred. Men plutselig snubler Tintin inn i et nytt mysterium etter hans bekjentskap med en arkeolog som har oppdaget ny egyptisk sensasjon. Dette bekjentskapet blir lite godt mottatt av de som prøver å bli kvitt arkeologen. Nå må de også bli kvitt journalisten Tintin. Cigars of the Pharaoh blir av mange regnet som den første sikkelige Tintin-historien. Grunnen til det skyldes at Hegré endelig hadde opparbeidet seg en trygghet med sin Tintin-verden og begynte å undersøke mer fakta til hver enkelt historie. I tillegg kom det nye karakterer som skurken Rastapopoulos og detektivene Dupond og Dupont. Med andre ord en klassisk krimhistorie med innslag av klassisk komedie. Fra og med denne Tintin historien beveger serien nærmere tegneserieromansjangeren. Anbefales på det sterkeste!

R
Rasputin – 21.03.2005

– Tintin roter seg nok en gang bort i en karakter som fører han ut på eventyr. Denne gangen er det en arkeolog som leter etter en mystisk egyptisk grav. Dette fører Tintin til Egypt, hvor det dukker opp slemminger og gamle kjente. Referansene til tidligere album er mange, så en hvis kjennskap til tidligere eskapader hever opplevelsen. Historien i seg selv har et ubehagelig høyt tempo, og jeg opplever den ganske farsete. Personlighetene blir for skrullete etter min smak og slapstick humoren for teit. Tegningene er imidlertid detaljerte og forseggjorte. Et album for dem som liker Tintin fra før, men for de mer kritiske bør styre unna.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Cigars of the Pharaoh:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Tillit

Hernan Diaz
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv