Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Inkagullet

og andre historier fra 1958-1959

Carl Barks reiste ikke utenfor USAs grenser før han i en alder av 93 år ble invitert til Europa. Reisevirksomhet overlot han gladelig til innbyggerne i Andeby, og det skal ikke mye til for å sende dem avgårde i alle himmelretninger. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Carl Barks reiste ikke utenfor USAs grenser før han i en alder av 93 år ble invitert til Europa. Reisevirksomhet overlot han gladelig til innbyggerne i Andeby, og det skal ikke mye til for å sende dem avgårde i alle himmelretninger.
Et gammelt brev gir Skrue påskudd til en ekspedisjon til Peru, mens en drøm sender ham tilbake til en utdødd gullgraverby. Og som det heter
«År om annet reiser onkel Skrue ut i verden for å finne noe han kan sette pengene sine i», for eksempel til Egypt.
Donald og guttene er ikke skvetne. Ole, Dole og Doffen får seg jobb som filmfotografer i den afrikanske jungelen, men de reiser gjerne som turister også, til Matterhorn med tyrolerhatter og det hele, eller til Ecuador med innlagt ufrivillig elvepadling.
Skulle det knipe med reisemål, så har fjernsynet sitt å bidra med: Via satellittsendinger oppdager Skrue en helt ny øy. Men toppen av utferdstrang har Petter Smart og Guffen som reiser til en helt ny planet på baksiden av Pluto!

Detaljer

Forlag
Egmont Comics Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
232
ISBN
9788242948885
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Inkagullet
Serie
Carl Barks' Andeby

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inkagullet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv