Don Rosa

bok 4 : de store serieskaperne

; Don Rosa (Illustratør)

I denne fjerde boken med kronologisk presentasjon av Don Rosas serier, er vi kommet frem til det store eposet "Skrue McDucks liv og levnet". Gjennom 12 kapitler forteller Don Rosa alt som er verdt å vite om Skrue, helt fra guttungen fikk eget skopusserutstyr og tjente sin første skilling i Glasgow i 1877, til han troner som verdens rikeste i sin egen pengebinge i Andeby. Les mer
Vår pris
319,-
Spar
46,-

Veil. pris: 365,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 319,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 365,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

I denne fjerde boken med kronologisk presentasjon av Don Rosas serier, er vi kommet frem til det store eposet "Skrue McDucks liv og levnet". Gjennom 12 kapitler forteller Don Rosa alt som er verdt å vite om Skrue, helt fra guttungen fikk eget skopusserutstyr og tjente sin første skilling i Glasgow i 1877, til han troner som verdens rikeste i sin egen pengebinge i Andeby.
Foruten en tidsfantasi med Magica, som prøver å stjele Skrues lykkeskilling før den er blitt en lykkeskilling, inneholder denne boken de første sju kapitlene om Skrues liv, samt forsideillustrasjoner laget i den samme perioden. Alle historiene og forsidene presenteres av Don Rosa selv, med kommentarer som tilblivelse og pussige detaljer.


Don Rosa er blant de mest anerkjent og nyskapende Disney-fortellerne. Med sin særegne strek og et uforlignelig fortellertalent har han blitt manges favoritt, og regnes som arvtakeren til selveste Carl Barks.

Fakta