11 i hatten

; Frode Øverli (Illustratør)

Serie: Pondus 11

Med Pondus-boka 11 i Hatten får du en ny dose med humor like rå som sushi. I kjent stil underholder Frode Øverli med øl, rock, fotball, skumle damer, Günther ... og Pondus. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Frode Øverli (f. 1968) er uten tvil Norges mest populære humorist. Han står bak fire av de ti bestselgende bøkene av norske forfattere siden 2004.
Stripeserien Pondus har humor rå som en japansk hovedrett, og handler kort fortalt om øl, fotball, rock, stygge damer, kjernefamilier og tyske dverger. Med andre ord noe de fleste nordmenn kan relatere til. Frode Øverli bor på Askøy utenfor Bergen, og trenger ikke lenger kjøpe Grandiosa på tilbud.

I 11 i hatten fortsetter Øverli historiene om Pondus og hans univers i kjent stil. Altså enda mer om øl, dårlig fotball og skremmende kvinnfolk. Det er all grunn til å se fram til øyeblikket du holder den nye Pondus-boka i hånda!

Det finnes ting som er så folkelige at de blir kunst. Et bevis på det er Frode Øverli og hans tegneserie Pondus. Man kan bare undres over at statsråder trenger mannskomiteer for å finne ut hva som rører seg i dypet, eller på grunna, av mannens sjel: Det burde da holde å lese Pondus.
Andreas Wiese, Dagbladet
Pondus

Fakta