Brennpunkt: Oslo

; Endre Skandfer ; Bjarte Agdestein (Illustratør)

Serie: Krüger & Krogh 1

Splitter ny albumserie om Norges hemmelige helter: Jacob Krüger og Otto Krogh. Her snakker vi om en uhyre gjennomarbeidet tegneserie i fransk-belgisk tegnestil som foregår i Oslo! Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Norges hemmelige helter!

Krüger & Krogh. Brennpunkt: Oslo er første bind i en splitter ny albumserie om Norges hemmelige helter: Jacob Krüger og Otto Krogh. Her snakker vi om en uhyre gjennomarbeidet tegneserie i franskbelgisk tegnestil som foregår i Oslo! En helt uslåelig kombinasjon.

Handlingen er lagt til 1964, for nøyaktig femti år siden. Martin Luther King, jr. skal motta Nobels fredspris, men i Oslo by foregår det skumle og uforklarlige ting som ikke må komme byens borgere for øret. De to agentene Krüger og Krogh er ansatt i det superhemmelige AFMA - Avdelingen For Mellemliggende Anliggender - som skal løse nettopp slike saker! Men er denne saken likevel for stor, selv for disse drevne agentene?

Opphavsmennene har nedlagt noen årsverk i research, og tidskoloritten i Krüger & Krogh er helt i særklasse. Her finner du et Oslo anno tidlig 60-tall som er så samvittighetsfullt tegnet at man straks blir ført femti år tilbake! Denne innbundne spesialutgaven inneholder åtte ekstra sider som viser litt av det nitide arbeidet bak albumet og redegjør for mange av historiens sentrale karakterer.

'Krüger & Krogh. Brennpunkt: Oslo' kommer garantert til å stå ved siden av Oslo byleksikon i alle oslopatrioters bokhylle. Et stødigere tidsportrett i tegneserieform av livet i Oslos gater er det umulig å lage.
Erling Fossen, empirix.no

 

Illustrasjon fra Krüger & Krogh. Brennpunkt: Oslo. Bjarte
                  Agdestein, Endre Skandfer, Ronald Kabicek

Fakta