Varg Veum

de dødes dal

; Mike Collins (Illustratør)

Serie: 7 fjell 1

Mike Collins, illustratør av tegneseriene Batman og Fantomet blant annet, gir nå liv til Norges største detektivhelt Varg Veum. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

I dette albumet møter vi den unge Veum, før han åpner sin praksis som privatdetektiv. En dag i november 1970 blir en kvinne funnet død i Isdalen ved Bergen. Liket blir aldri identifisert, og hun huskes senere bare som "Isdalskvinnen". Et halvt års tid senere er den unge barnevernsarbeideren Varg Veum på leting etter en ung pike som er forsvunnet i Bergens narkomiljø. Noe av det første han finner er et lik.

"De dødes dal" er første album i en serie på syv, under fellestittelen "7 fjell". En originalfortelling av Gunnar Staalesen, illustrert av Mike Collins.

"Varg Veum tar uforferdet fatt på en hel rekke eventyr i tegneserieform. Det kan han trygt gjøre. At han har noen år på baken og ble høytidelig kåret til tidenes største norske detektiv av Dagbladets lesere er en sterk anbefaling, selvsagt. "
Fra forordet, ført i pennen av Nils Nordberg

Illustratør i verdensklasse:
Mike Collins (f. Irland 1961) er bosatt i Wales og er kjent som illustratør av klassiske actionserier. Han har gitt liv til flere superhelter, blant annet Batman, Superman, Lynet og Fantomet. Hans erfaringer fra mangeårige Bergensbesøk gir ham styrken til å visualisere Gunnar Staalesens manus.

Gunnar Staalesen og Mike Collins (ill.)
De dødes dal

Forlag: Westwind
Album med stiver permer, 56 sider

Fakta