Syvende mor i bedehuset

wildlife, oppgulp

; Lars Lauvik (Illustratør)

Serie: Eon 7

«Eon har holdt et jevnt høyt nivå de siste årene, og selv om en del enkle tema går igjen [...], gir Lauvik dem nytt liv hver gang gjennom et outrert persongalleri og knallgod timing. Lars Lauvik er også, sammen med Frode Øverli, blant de beste til å kombi»

, Bergens Tidende
Du var for kjip til å kjøpe denne boken da den kom ut i en dyrere hardcoverutgave i 2011. Nå har du fått mer hår i kroppsåpningene over beltestedet, mer penger mellom hendene - og vil unne deg det humordropset du har siklet på i et fullt decennium. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Du var for kjip til å kjøpe denne boken da den kom ut i en dyrere hardcoverutgave i 2011. Nå har du fått mer hår i kroppsåpningene over beltestedet, mer penger mellom hendene - og vil unne deg det humordropset du har siklet på i et fullt decennium. Vel bekomme!

Seriene i denne boken er hentet fra perioden der Lars Lauvik fikk eget blad; et prosjekt som siden skulle få Hindenburg-katastrofen til å se ut som en litt røff landing på det nordnorske kortbanenettet - men det er en annen historie. Også de to sideprosjektene «Wildlife» og «Oppgulp» er representert her, for ytterligere å belyse slostrilen Lauviks mentale tilstand.

Fakta