Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Går i hundene

Hva skal en trebarnsfar gjøre når både kona og barna maser om å skaffe seg hund? Han setter foten hardt ned ... og blir nedstemt! Hjalmar går i hundene er dedikert til alle slitere som strever med holde seg flytende mellom jobb, hus, barn og familieliv - og som får enda én villstyring å passe på! Og for Hjalmar blir ikke ting enklere når han stadig møter den smellvakre hundeeieren Betina i parken. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hva skal en trebarnsfar gjøre når både kona og barna maser om å skaffe seg hund? Han setter foten hardt ned ... og blir nedstemt! Hjalmar går i hundene er dedikert til alle slitere som strever med holde seg flytende mellom jobb, hus, barn og familieliv - og som får enda én villstyring å passe på! Og for Hjalmar blir ikke ting enklere når han stadig møter den smellvakre hundeeieren Betina i parken. Den håpløse kompisen Viggo ser derimot lyst på livet .- han får seg nemlig kjæreste! Hjalmar går i hundene er den fjerde Hjalmar-boka. Den inneholder ett år med daglige striper, pluss redaksjonelt stoff.

Detaljer

Forlag
Strand
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
120
ISBN
9788293718628
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 21 cm
Serie
Hjalmar

Kunders vurdering

B
Bengt Arild Riise – 25.08.2021

– Igjen får vi årets bok av Nils Axle Kantens fornøyelige stripeserie om hverdagshelten Hjalmar! Hjalmar går i hundene er dedikert til alle slitere som strever med holde seg flytende mellom jobb, hus, barn og familieliv – og som får enda én villstyring å passe på! Å lese stripene samlet og kronologisk lar meg innse hvor gjennomtenkt serien faktisk kan være, til det punktet hvor den på en god uke er den perfekte såpekomedie.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Går i hundene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv