Syvende mor i bedehuset

wildlife, oppgulp

; Lars Lauvik (Illustratør)

Serie: Eon 7

Fred og harmoni er fremmedord i EON. Her er basketak og bruduljer regelen, og ingen er trygg for Lauviks giftige penn. Denne boken ville uansett ikke vært den samme uten Tetras grenseløse sjalusi overfor Rosas nye type eller bedehusgeriljaens avsky for Tetra og hans kumpaner. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Syvende mor i bedehuset ville uansett ikke vært den samme uten Tetras grenseløse sjalusi overfor Rosas nye type eller bedehusgeriljaens avsky for Tetra og hans kumpaner. Tegneserien har håndgemeng og psykologisk utmanøvrering på hver side – og glem ikke Lars Lauviks skjeve blikk på valgkampen 2009.
Som om ikke det var nok – i denne høypolerte Ferrarien av en bok får du også den søtladne historien Død og fordervelse, motetips med en lettkledd Kari Traa, og ikke minst et godt utvalg av Lauviks andre tegneserier Wildlife og Oppgulp. 2009 var dessuten året da Lars Lauvik fikk eget blad og tok helt av (igjen). Alt er samlet her – til og med Lauviks fantastiske forsider – til glede for nye, ubedervede lesersjeler.
Religionskonflikter, obskøn mote, selvelsk og aparte politikere i skjønn forening – her får du hele det moderne Norge mellom to permer!

Lars Lauvik er en av Norges drøyeste serieskapere,
men kan også veksle mellom galskap, underlivshumor og
vakre, ettertenksomme øyeblikk.
Harald Fossberg, Aftenposten

Fakta