Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Typografi og skrift

I denne boken setter forfatteren typografien inn i en ny, faglig sammenheng. Typografien er mer og mer blitt et kompetanseområde innenfor områder som webdesign, grafisk design, arkitektur, forlagsredaksjon og journalistikk. Les mer

495,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I denne boken setter forfatteren typografien inn i en ny, faglig sammenheng. Typografien er mer og mer blitt et kompetanseområde innenfor områder som webdesign, grafisk design, arkitektur, forlagsredaksjon og journalistikk. Boken har et større kapittel om bokstav- og skriftutviklingens historie, den tar opp spørsmål som leselighet og visuell struktur og gir råd og vink om praktisk typografi. Har litteraturliste og stikkordregister.

Medlemsvurdering:
Øivin Rannems bok om typografi er en god fagbok. den sitter typografien i en ny sammenheng. Typografi har tradisjonelt bare vært tilgjennelig for mindre faggrupper og vært preget av regler og med få åpninger for faglig diskusjoner og variasjoner. Men i denne bok slår forfatteren et slag for typografien som et viktig og interessant kunnskapsområde, et fagfelt som trenger en fornyelse. Boka har et stort kapittelet om bokstav- og skriftutviklinges historie. her tar han opp spørsmåel som leselighet og visuell struktur, og gir råd og vink om praktisk typografi. Tar du å leser denne boka, er du godt på vei til å bli en god typografiker. Så jeg anbefaler virkelig denne boka.

student

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
272
ISBN
9788279353430
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 20 cm

Kunders vurdering

U
Ubo – 13.12.2008

– Denne er nok mest for folk som enten studerer typografi eller som driver mye med trykksaker. Dette er nok ikke en bok som de fleste vil være altfor interesserte i, selv om det nok vil åpne øynene litt til folk som mest tenker at skrift er skrift. Boken skriver en del om historikk, noe som kanskje er en kuriositet, men ikke noe man kan bruke i en praktisk sammenheng. Heldigvis inneholder den en del mer informasjon om praktiske ting som lesbarhet og det visuelle utseendet på ting. En del ting kan være litt smak og behag, men den handler i hvert fall om hva allmennheten synes om de ulike skrifttypene. Flott for de som driver med trykking og kanskje de som er webfolk.

s
student – 09.10.2005

– Øivin Rannems bok om typografi er en god fagbok. den sitter typografien i en ny sammenheng. Typografi har tradisjonelt bare vært tilgjennelig for mindre faggrupper og vært preget av regler og med få åpninger for faglig diskusjoner og variasjoner. Men i denne bok slår forfatteren et slag for typografien som et viktig og interessant kunnskapsområde, et fagfelt som trenger en fornyelse. Boka har et stort kapittelet om bokstav- og skriftutviklinges historie. her tar han opp spørsmåel som leselighet og visuell struktur, og gir råd og vink om praktisk typografi. Tar du å leser denne boka, er du godt på vei til å bli en god typografiker. Så jeg anbefaler virkelig denne boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Typografi og skrift:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 
Jordet
99,-

Jordet

Robert Seethaler
Innbundet 
99,- 379,-
 

Wilse

Trond Bjorli
Innbundet 
454,- 499,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv