Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Storbarnsliv

om å vokse opp med barn

«... ein kvar som les boka [blir] klokare på ungdomstida til norske born. Foreldre får også skjerpa synet på si rolle – eller sin skjebne, om ein vil (...) Idealet til slutt i boka røyrer ved noko heilt allment: 'Nå skal vi legge hendene på ryggen, vi må ikke stå i veien. Men vi skal være der'.»

Bergens Tidende

Vi har fulgt barna våre tett gjennom barndommen. Holdt en tommel i været og heiet. Forsøkt å gi dem alt de trenger. Så, nesten umerkelig, slipper de taket, og vender blikket mot verden. Men hva skjer? De oppfører seg ikke som oss. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Vi har fulgt barna våre tett gjennom barndommen. Holdt en tommel i været og heiet. Forsøkt å gi dem alt de trenger. Så, nesten umerkelig, slipper de taket, og vender blikket mot verden. Men hva skjer? De oppfører seg ikke som oss. Forskere skriver om en stresset ungdomsgruppe. Lærere på videregående forteller om elever som ikke møter opp. Foreldrene til de store barna ligger våkne om nettene venter på et barn som er på fest, eller lytter til et barn som ikke logger av og legger seg.

En gang ble vi invitert til helsestasjonen, vi snakket med andre foreldre, vi var i tett kontakt med læreren. Men når barna blir større, stilner samtalen, og vi foreldre står igjen med alle spørsmålene.

Hvorfor er det så vanskelig å snakke om barna i løsrivningens tid? Fra de kommer i puberteten til langt inn i tjueårene, gjennomgår de en enorm utvikling - i kropp, hjerte og hjerne. Det er for viktig til at vi ikke skal snakke om det. Denne boka gir et mangefasettert bilde av hvordan det er å være foreldre til barna som skal finne sin egen vei, og den gir et innblikk i hva som rører seg i mange unge menneskers liv. Boka rommer fortvilelse, humor, smerte og kjærlighet.

NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2015

Medlemsvurdering:
Betryggende å lese om andres bekymringer, og gode forslag til løsninger på ulike problemer. En nyttig bok!

Storbarnsmamma

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242164285
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... ein kvar som les boka [blir] klokare på ungdomstida til norske born. Foreldre får også skjerpa synet på si rolle – eller sin skjebne, om ein vil (...) Idealet til slutt i boka røyrer ved noko heilt allment: 'Nå skal vi legge hendene på ryggen, vi må ikke stå i veien. Men vi skal være der'.»

Gudmund Skjeldal, Bergens Tidende

«... historiene er strålende eksempler på hvor viktig det er å snakke, både med og om barna.»

Marie L. Kleve, Dagbladet

Kunders vurdering

K
Kia Rosèn – 04.02.2016

– Raskt og enkelt!

L
Lise – 14.01.2016

– Uunnværlig for alle foreldre!

S
Storbarnsmamma – 21.12.2015

– Betryggende å lese om andres bekymringer, og gode forslag til løsninger på ulike problemer. En nyttig bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Storbarnsliv:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv