Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Etter rosetogene

22. juli og det farlige hatet

22. juli 2011 var Ali Esbati på Utøya for å holde foredrag på sommerleiren til AUF. Etter rosetogene er hans dramatiske fortelling om a. bli rammet av det blodigste terrorangrepet i nordisk historie etter andre verdenskrig. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
22. juli 2011 var Ali Esbati på Utøya for å holde foredrag på sommerleiren til AUF. Etter rosetogene er hans dramatiske fortelling om a. bli rammet av det blodigste terrorangrepet i nordisk historie etter andre verdenskrig. Boken er også et personlig og politisk essay om å gjøre et nytt land til hjemmet sitt, om sammenhengen mellom ord og handling, og om hva rasismen gjør med oss.

Selv om 22. juli-terroristen gjennomførte angrepet alene, var ikke handlingene hans et produkt av isolerte fantasier. De var dypt forankret i en høyreekstrem politisk ideologi.

Denne sammenhengen må vi forstå, skriver Esbati. For mens terroristen sitter fengslet og knapt vil kunne sette flere spor i verden, lever vi andre i den. Det er opp til oss å stå opp mot hatet og forme en verden etter 22. juli hvor fellesskapet og solidariteten vinner.Manus er oversatt av Lars Nygaard.

Detaljer

Forlag
Manifest
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283421231
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Etter rosetogene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv