Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På vår vakt

beretninger fra politiets beredskapstropp

Beredskapstroppen - også kjent som «Delta», etter sitt kallesignal - er politiets innsatsenhet mot terrorisme, sabotasje og gisselsituasjoner. Den er en spesialstyrke og utfører særlig krevende, «skarpe» oppdrag knyttet til det trusselbildet alle kontraterrorstyrker i Europa står overfor. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Beredskapstroppen - også kjent som «Delta», etter sitt kallesignal - er politiets innsatsenhet mot terrorisme, sabotasje og gisselsituasjoner. Den er en spesialstyrke og utfører særlig krevende, «skarpe» oppdrag knyttet til det trusselbildet alle kontraterrorstyrker i Europa står overfor. Denne boken gir et unikt innblikk i hvordan slike styrker øver, trener, driver seleksjon - og gjennomfører operasjoner. Det stilles særdeles tøffe kravene til tjenestemennene, fysisk som psykisk. Over halvparten av tjenestetiden går med til trening og øvelser.
Delta fungerer også som innsatsstyrke i bekjempelsen av grov og alvorlig kriminalitet i samfunnet vårt og driver døgnkontinuerlig, uniformert bilpatruljering underlagt Oslo politidistrikt. Styrken har i tillegg en landsdekkende bistandsfunksjon overfor de andre politidistriktene.
I mer enn to år har Malin Stensønes fått følge Delta under selektering, opptrening, øvelser og patruljetjeneste. For første gang forteller operatørene også om aksjonen de gjennomførte 22. juli 2011, under det verste terroranslaget på norsk jord siden annen verdenskrig.

Medlemsvurdering:
En meget bra bok som viser kvaliteten på tjenesten som ble levert fra politiet denne dagen, og som gir et innblikk i hvor mye trening som ligger bak tjenestehandlingene. Politifolkene fikk ufortjent kritikk fra mennesker som bedømte alt ut fra det man hadde kjennskap til etter at fasiten var klar. Tjenestemennene bør tildeles medalje for sin innsats.

S.R.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
355
ISBN
9788203297205
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
22 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
S.R. – 30.03.2017

– En meget bra bok som viser kvaliteten på tjenesten som ble levert fra politiet denne dagen, og som gir et innblikk i hvor mye trening som ligger bak tjenestehandlingene. Politifolkene fikk ufortjent kritikk fra mennesker som bedømte alt ut fra det man hadde kjennskap til etter at fasiten var klar. Tjenestemennene bør tildeles medalje for sin innsats.

Oppdag mer

Bøker som ligner på På vår vakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv