Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vi er et lite land, men et stort folk

slik samlet vi Norge 22. juli-21. august 2011

«Det har blitt en uventet god bok om det hektiske arbeidet på Statsministerens kontor og om hvordan Amundsen brukte hele seg til å uttrykke noe som traff en nerve i det norske folk.»

Hans Kristian Amundsen var Jens Stoltenbergs høyre hånd da terroren rammet Norge 22. juli 2011. I fire uvirkelige uker ble landet styrt fra en godt bevoktet statsministerbolig. Et folk i sjokk og sorg skulle trøstes, trygghet gjenskapes og landet samles. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hans Kristian Amundsen var Jens Stoltenbergs høyre hånd da terroren rammet Norge 22. juli 2011. I fire uvirkelige uker ble landet styrt fra en godt bevoktet statsministerbolig. Et folk i sjokk og sorg skulle trøstes, trygghet gjenskapes og landet samles. Som statssekretær var Amundsen med på å lede dette arbeidet, og han skrev statsministerens taler. For første gang forteller han historien fra innsiden av Statsministerens kontor.
Dette er beretningen om hvordan landet ble ledet i de mest kritiske timene siden andre verdenskrig, og hvordan de skapte Stoltenbergs prisbelønte taler.

Amundsen døde brått sommeren 2018, og boken er sluttført av hans enke, Karen Marie Berg og Jens Stoltenberg, venn og tidligere sjef.

Medlemsvurdering:
Takk til deg, Karen Marie, som fullførte denne boka.

Solveig Myrlund Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788233801229
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det har blitt en uventet god bok om det hektiske arbeidet på Statsministerens kontor og om hvordan Amundsen brukte hele seg til å uttrykke noe som traff en nerve i det norske folk.»

Kunders vurdering

S
Solveig Myrlund Hansen – 26.11.2018

– Takk til deg, Karen Marie, som fullførte denne boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi er et lite land, men et stort folk:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv