Marekors

; Håkon Ramstad (Oppleser)

Serie: Harry Hole 5

Det skrives ikke bedre kriminalromaner her til lands - eller andre steder.

, Aftenposten
Sommeren ligger het og tung over Oslo. En ung kvinne blir funnet skutt. Morderen har kappet av henne en finger og etterlatt en stjerneformet diamant under øyelokket. Les mer
Vår pris
199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka


Når fingeren til en forsvunnet kvinne dukker opp i posten og enda et lik blir funnet, tvinges politiet til å innse den forferdelige sannheten: En seriemorder er løs i Oslo!

Som de fleste seriemordere følger også denne et mønster. Foruten flere felles trekk ved drapene går det etter hvert opp for førstebetjent Harry Hole at morderen velger sine ofre ut fra et helt bestemt geografisk mønster. Dette gjør politiet i stand til å sette opp en intrikat felle for morderen.

Foto: Stian Andersen Marekors er en velkomponert krim med sterke personskildringer, en medrivende historie og overraskende slutt. Jo Nesbøs antihelt Harry Hole er denne gangen enda lenger ute å kjøre enn før. Han drikker mer, og er i ferd med å miste både jobben og kjæresten. Men heldigvis ikke tenkeevnen og intuisjonen!

Aftenpostens anmeldelse

Lydboken blir lest av skuespilleren Håkon Ramstad. Ramstad er utdannet ved London Academy of Music and Dramatic Art og har jobbet ved Nationaltheateret, Den Nationale Scene i Bergen, Riksteateret og Trøndelag Teater. Han spiller for tiden i TV-serien "Brigaden" på NRK1.

HØR HÅKON RAMSTAD LESE FRA MAREKORS

Jo Nesbø
Marekors
Lest av Håkon Ramstad
Lydbokforlaget
11 CD, spilletid 13,32 t.

Fakta