Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Broren

«Broren» er en usedvanlig velskrevet, innsiktsfull og spennende roman om to brødre. En intenst spennende historie om svik og mot, og om søskenkjærlighet som drives til den ytterste grense. Og deretter enda lenger. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Broren» er en usedvanlig velskrevet, innsiktsfull og spennende roman om to brødre. En intenst spennende historie om svik og mot, og om søskenkjærlighet som drives til den ytterste grense. Og deretter enda lenger.

Fem år gamle Daniel er rammet av løpende leukemi. Cellegiftsbehandlingen virker ikke og han har maksimun fire uker igjen å leve. Bare en ting kan redde ham: beinmargstransplantasjon fra faren Alex, en norsk elitesoldat som er savnet på oppdrag i Afghanistan.

Alex sin bror Jonas er tidligere skarpskytter og var også vervet i Afghanistan. Under en militæraksjon skyter han en trettenårig gutt, og blir ikke den samme igjen. Nå drar Jonas tilbake til landet han trodde han hadde forlatt for alltid. Han må finne broren og redde Daniel. Sammen med sin Afghanske veiviser Omaid begir han seg inn i fjellene, blant banditter og rivaliserende talibangrupperinger og en lokalbefolkning som rives mellom sin tradisjonelle gjestfrihet og ønsket om hevn mot utlenlandske okkupanter.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242161611
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Alex Borge 1
Ellen Marie Moi 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Marit Worre – 06.04.2016

– Fantastisk godt skrevet. Spennende og grusom.

P
POA – 05.04.2016

– Godt skrevet. Spennende uten å overdrive.

M
Marit – 04.04.2016

– Spennende bok som tildels også gir innsikt i de lokale forholdene i Afghanistan. Lesverdig.

r
rigmor – 28.03.2016

– Broren

R
Rune jensen – 22.03.2016

– Broren

M
M.L., Brenna – 13.01.2016

– Spennende bok om et komplisert tema.

H
Harald – 16.11.2015

– To norske brødre har gjort tjeneste i Afghanistan. Den ene blir grundig vaksinert mot alt som heter krigføring, mens den andre blir hekta på opiumen og krigerlivet. Hjemme i Norge sørger en akutt familiesituasjon for at "fredsbroren" mot sin vilje må ta en ny tur til Afghanistan for å finne broren sin og bringe ham tilbake. Broren er en intens spenningsroman som ikke står tilbake for internasjonale konkurrenter innen sjangeren.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Broren:

Pandora

Tom Kristensen
Nedlastbar lydbok 
179,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv