Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den forsvunne by

Et enzym som kan forlenge livet er funnet nord i Atlanterhavet. De som forsøker å komme til bunns i hemmeligheten dør, og forskere forsvinner fra et laboratorium i Hellas. Har dette noe å gjøre med funnet... Les mer

199,-
Paperback
Utsolgt
Et enzym som kan forlenge livet er funnet nord i Atlanterhavet. De som forsøker å komme til bunns i hemmeligheten dør, og forskere forsvinner fra et laboratorium i Hellas. Har dette noe å gjøre med funnet av et nedfrosset lik i isen høyt oppe i Alpene?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
368
ISBN
9788202363017
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Lost city
Format
18 x 11 cm
Serie
NUMA files 5

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 21.09.2009

– Boka "Den forsvunne by" starter med at noen forskere finner et nedfrosset lik i isen høyt oppe i alpene. Her finner de også en hjelm, og det viser seg at noen er villig til å gjøre hva som helst for å få tak i denne. Et enzym som kan forlenge livet er funnet i Atlanterhavet, og området kalles "Den forsvunne by". Alle som prøver å finne ut av hemmeligheten dør. Leder av NUMAs spesialgruppe, Kurt Austin, og hans kollegaer møter sin vanskeligste sak noensinne. Dette blir et kappløp på liv og død. Boka er hyperspennede og nervepirrende. Det er vanskelig å legge den i fra seg, og det er lett å bli revet med.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den forsvunne by:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Poppy

Kristine Getz
Innbundet 
332,- 379,-
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Hjem

Harlan Coben
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv