Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Dødelig nedtelling

Dødelig nedtelling er 14. bok i Clive Cusslers Numa Files-serie. Boken er nok en heftig og actionfylt thriller fra bestselgerforfatter Clive Cussler.

Det mest avanserte amerikanske romskipet som noensinne er laget, Nighthawk, forsvinner sporløst over Atlanteren. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Dødelig nedtelling er 14. bok i Clive Cusslers Numa Files-serie. Boken er nok en heftig og actionfylt thriller fra bestselgerforfatter Clive Cussler.

Det mest avanserte amerikanske romskipet som noensinne er laget, Nighthawk, forsvinner sporløst over Atlanteren. Kurt Austin og Joe Zavala fra NUMA-gruppen dras inn i et dødelig kappløp for å finne maskinen. Både Russland og Kina vil ha kloa i den avanserte teknologien, men USA er bekymret for noe annet ... De vet at skipet frakter en eksplosiv hemmelighet som må oppbevares på en bestemt temperatur. Så lenge temperaturen er stabil, er man trygg. Hvis ikke, vil Nighthawk kunne ødelegge hele jordkloden.

Den vanvittige jakten går fra Galapagosøyene i Stillehavet til den Sør-Amerikanske jungelen til et mytisk tjern ved Machu Picchu. Denne gangen må Numa-teamet risikere absolutt alt for å unngå katastrofe.

For deg som liker: David Baldacci, Lee Child, Wilbur Smith

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
383
ISBN
9788202661281
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Nighthawk
Format
21 x 13 cm
Serie
NUMA files 14

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødelig nedtelling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv