Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skyggefolket

Skyggefolket er en nervepirrende action-thriller fra etterretningstjenesten om grådighet og storpolitisk maktspill.

Sigbjørn Mostue har hatt stor suksess med bøker for barn og unge, ikke minst med Alvetegnet-trilogien, og har dessuten skrevet flere kriminalromaner sammen med Johnny Brenna. Les mer

449,-
Innbundet
Ventes til lager 13.05.2024
Skyggefolket er en nervepirrende action-thriller fra etterretningstjenesten om grådighet og storpolitisk maktspill.

Sigbjørn Mostue har hatt stor suksess med bøker for barn og unge, ikke minst med Alvetegnet-trilogien, og har dessuten skrevet flere kriminalromaner sammen med Johnny Brenna.

I 2019 utga han den Riverton-nominerte thrilleren Himmelen skal gråte blod, og i 2022 kom oppfølgeren Taus savanne, hvor filmrettighetene er solgt for begge bøkene.

I denne tredje boken møter vi igjen sjef for Forsvarets etterretningstjeneste, Elna Husøy, og tidligere spesialsoldat og etterretningsoffiser, Even Stubberud. Sistnevnte på vei til hjertet av Amazonas. Sammen med to svenske sosialantropologer og deres livvakt skal han oppsøke det mytiske Skyggefolket - en stamme som holder til på den venezuelanske siden av regnskogen og som skyr kontakt med omverdenen. Hos dem skal en avdød geolog ha gjemt informasjon om uendelige rikdommer i regnskogen - informasjon som både venezuelanske myndigheter og stormaktene USA og Russland kappes om å få tak i.

Parallelt skjer et voldsomt cyberangrep mot Norge, og det er åpenbart at russerne står bak. Norske myndigheter har fremforhandlet en avtale mellom sittende president i Venezuela og landets opposisjonsleder, Andrés Palomo. Men beskjeden fra russerne er klar: Hold dere unna Palomo! Også amerikanerne virker å komme på andre tanker, når konsekvensene kan vise seg å bli en fullskala krig mellom stormaktene!

Klokka tikker ned mot undertegning av avtalen. Even innser at Palomo kanskje er regnskogens siste håp. Den eneste som står mellom opposisjonslederen og snikmorderne, er ham. Det går mot et avgjørende crescendo i Oslo, og det skal vise seg at sviket har krøpet nærmere Even enn han kunne ha drømt om.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202828028
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
21 x 13 cm
Serie
Even Stubberud 3

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skyggefolket:

Pandora

Tom Kristensen
Nedlastbar lydbok 
179,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv