Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vennen

Tredje bok i den kritikerroste serien om Klara Walldéen.
Unge Jakob Seger har akkurat ankommet Beirut der han skal være aspirant ved den svenske ambassaden. På en fest blir han kjent med den mystiske Yassim, som forteller at han er krigsfotograf, og de blir raskt mer enn bare venner. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 1 virkedag
Tredje bok i den kritikerroste serien om Klara Walldéen.
Unge Jakob Seger har akkurat ankommet Beirut der han skal være aspirant ved den svenske ambassaden. På en fest blir han kjent med den mystiske Yassim, som forteller at han er krigsfotograf, og de blir raskt mer enn bare venner.

En kveld får Jakob et overraskende besøk i leiligheten sin, av Myriam som arbeider for den svenske etterretningstjenesten. Hun hevder at Yassim er terrorist og hun gir Jakob et ultimatum. Verden hans snus på hodet. Kan han stole på Myriam? Skal han forråde sin nye kjærlighet?

Samtidig er Klara Walldéen hjemme i den svenske skjærgården for å begrave sin morfar. Hun har med seg venninnen Gabriella som støtte. Men noe virker å tynge Gabriella. Puslebitene faller på plass når Gabriella arresteres i en dramatisk antiterroroperasjon på sitt advokatkontor i Stockholm.

I jakten på en forklaring finner Klara notater om et hemmelig møte. Nå er det opp til henne å klare å løse gåten. Sporene leder henne til Brussel, og videre til Beirut. Hvem er venn og hvem er fiende?

«Vennen er spennende fra første stund, samtidig som den, som alltid hos Zander, har mye å si om vår politiske samtid, om terrorfrykten, om krigene som raser, om flyktningmotstanden og om oss selv.» Skånska Dagbladet

«I løpet av de siste tyve årene har Henning Mankell satt standarden for denne sjangeren. Nå gjør Joakim Zander det.» WDR2 (Tyskland)

«En intelligent thriller som løser kompleksiteten i internasjonal politikk og som avslører truslene verden står overfor.» THE BOOKSELLER (UK)

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
395
ISBN
9788205511811
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Vännen
Format
21 x 14 cm
Serie
Klara Walldéen 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vennen:

Pandora

Tom Kristensen
Nedlastbar lydbok 
157,- 179,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv