Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den sjette mannen

Edgar Roy - angivelig seriemorder - venter på at rettssaken skal opp. Alle er overbevist om at han blir dømt skyldig. Privatetterforskerne Sean King og Michelle Maxwell blir kontaktet av Roys advokat, Seans gamle venn og mentor Ted Bergin, for å jobbe med saken. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Edgar Roy - angivelig seriemorder - venter på at rettssaken skal opp. Alle er overbevist om at han blir dømt skyldig. Privatetterforskerne Sean King og Michelle Maxwell blir kontaktet av Roys advokat, Seans gamle venn og mentor Ted Bergin, for å jobbe med saken. Men etterforskningen sporer av før den starter da Sean og Michelle finner Bergin myrdet.Det er nå opp til Sean og Michelle å stille spørsmålene ingen egentlig ønsker svarene på: Er Roy en morder og et psykopatisk monster? Hvem myrdet Bergin? Jo mer de graver i Roys fortid, jo oftere møter de hindringer, halvsannheter, blindveier, falske venner og økende trusler fra alle retninger. Deres ivrige graving etter sannheten fører dem på kollisjonskurs med maktinstanser og myndigheter på toppnivå. Det sterke båndet og den dype lojaliteten mellom Sean og Michelle blir satt på en hard prøve i denne heseblesende og actionfylte thrilleren.

"Resultatet er klassisk Baldacci. Det er fartsfylt og actionfylt med masse intriger og spekket med rikholdige detaljer."

Sunday Express"David Baldacci har levert førsteklasses thrillere i rekordtempo de siste årene. Den sjette mann er et foreløpig høydepunkt i Sean King/Michelle Maxwell-serien, og Baldacci fortsetter å holde et skarpt øye med det indre liv hos amerikanske myndigheter."

Bookreporter

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
464
ISBN
9788202427481
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The sixth man
Format
21 x 13 cm
Serie
Sean King og Michelle Maxwell 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den sjette mannen:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
332,- 379,-
 
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv