Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ett skudd

I Ett skudd stiller en mann seg opp i et parkeringshus i Indiana og skyter rett inn i menneskemengden nedenfor. Da han er ferdig, ligger det fem døde på bakken. Skytteren har etterlatt seg en rekke spor, og det er ikke lenge før politiet har ham. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
I Ett skudd stiller en mann seg opp i et parkeringshus i Indiana og skyter rett inn i menneskemengden nedenfor. Da han er ferdig, ligger det fem døde på bakken. Skytteren har etterlatt seg en rekke spor, og det er ikke lenge før politiet har ham.

Hans navn er James Barr. Etterforskerne er lettet. De har en opplagt sak. Men Barr nekter å si noe til politiet, og til advokaten sin sier han bare fem ord: «Få tak i Jack Reacher.»

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Han har toppet bestselgerlistene til New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Ett skudd ble filmatisert med Tom Cruise som den hardtslående Jack Reacher.

«I dag skrives det ikke bedre krim enn dette», Ola Hegdal, Dagens Næringsliv.

Medlemsvurdering:
I boka "Ett skudd" møter vi igjen Jack Reacher, mannen som liker å leve på utsida og som det er nesten umulig å finne. Denne gangen er det en kollega fra hans militære fortid som er arrestert og mistenkt for å ha skutt fem uskyldige mennesker i et parkeringshus. Denne mannen James Barr vil ikke snakke. Han sier bare få tak i Jack Reacher. Alle bevis peker mot Barr, og saken virker opplagt. Jack vet noe fra fortida til Barr, og etterhvert dukker det opp spor som ikke er så åpenbare. Dette er en uhyre spennende og velskrevet bok. Forfatteren har klart å skape en stemning og en sak som gjør det nesten umulig å legge fra seg boka.

Glad i bøker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
383
ISBN
9788202405755
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
One shot
Format
19 x 12 cm
Serie
Jack Reacher 9
Jack Reacher 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 06.07.2010

– I boka "Ett skudd" møter vi igjen Jack Reacher, mannen som liker å leve på utsida og som det er nesten umulig å finne. Denne gangen er det en kollega fra hans militære fortid som er arrestert og mistenkt for å ha skutt fem uskyldige mennesker i et parkeringshus. Denne mannen James Barr vil ikke snakke. Han sier bare få tak i Jack Reacher. Alle bevis peker mot Barr, og saken virker opplagt. Jack vet noe fra fortida til Barr, og etterhvert dukker det opp spor som ikke er så åpenbare. Dette er en uhyre spennende og velskrevet bok. Forfatteren har klart å skape en stemning og en sak som gjør det nesten umulig å legge fra seg boka.

T
T – 29.11.2009

– Jack Reacher er tidligere major og politietterforsker i den amerikanske hæren. Bøkene om ham handler bare om tiden etter at han hoppet av, der han reiser rundt og hjelper de svake. Med andre ord: en ordentlig helt. Boka har en nervepirrende åpning, der vi følger en skarpskytter inn i et parkeringshus i en forlatt småby i Indiana. Der legger han an siktet og skyter ned fem tilsynelatende helt tilfeldige personer. En dyktig etterforsker og en feig statsadvokat sikter en tidligere Golfkrig-veteran i en sak som synes helt opplagt. Men når Reacher tar tak i saken, viser den seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Boka er full av driv, men har samtidig gode person- og miljøskildringer. En spennende bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ett skudd:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv