Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Familiens hemmeligheter

En tidlig morgen blir politiet tilkalt da en turgåer gjør en grusom oppdagelse ved bredden av Themsen. Politietterforsker Samuel Owusu sender bevisene til undersøkelse, og det viser seg at beinrestene som ble funnet i en pose, er knyttet til en tretti år gammel sak der tre mennesker ble funnet døde på kjøkkengulvet i et herskapshus i London. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En tidlig morgen blir politiet tilkalt da en turgåer gjør en grusom oppdagelse ved bredden av Themsen. Politietterforsker Samuel Owusu sender bevisene til undersøkelse, og det viser seg at beinrestene som ble funnet i en pose, er knyttet til en tretti år gammel sak der tre mennesker ble funnet døde på kjøkkengulvet i et herskapshus i London.

Rachel Rimmer har hemmeligheter. Og da nyheten om at mannen hennes er funnet drept i kjelleren i huset i Frankrike, får hun sjokk. Alt tyder på at det er en inntrenger som står bak, men politiet vil snakke med Rachel om ektemannen og hans fortid - og de stiller spørsmål hun ikke ønsker å svare på.

Etter å ha flyktet fra London for tretti år siden i kjølvannet av en forferdelig tragedie, kommer Lucy Lamb endelig hjem. Hun er i ferd med å kjøpe sitt første hus noensinne da broren plutselig forsvinner for å finne en gutt fra fortiden - en fortid som stadig hjemsøker både ham og søsteren.

I sin desperate jakt for å finne svar og løse mysterier, finner alle sammen ut at de er forbundet på måter som de aldri kunne ha forestilt seg ...

I denne mesterlige og frittstående oppfølgeren til New York Times-bestselgeren, Lucy Lamb, viser Lisa Jewell nok en gang skyhøyt nivå, og skriver en fengslende og sterk spenningsroman om hvor langt man kan være villig til å gå for å beskytte dem man elsker og avdekke sannheten.

«En pageturner ... Spenning og mysterie som både fansen og nye lesere vil elske.»» USA TODAY

Fra New York Times # 1 bestselgende forfatter Lisa Jewell kommer en fascinerende og sterk spenningsroman om forskrudde ekteskap, splittede familier og dødelige tvangstanker. En frittstående oppfølger til den «geniale og uhyggelige» (Ruth Ware, New York Times bestselgende forfatter) Lucy Lambs hemmelighet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202783938
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The family remains
Serie
Family upstairs 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Familiens hemmeligheter:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv