Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fienden

en Jack Reacher-thriller

"Thrillere blir ikke stort bedre enn dette."

Berit Kobro, VG

-Derfor forlot Jack Reacher Hæren.

Jack Reacher. Helt. Ensom ulv. Soldat. Militærpolitimann med en rekke utmerkelser, en av Hærens beste menn. Men i enhver politimanns liv dukker det opp én sak som forandrer alt. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
-Derfor forlot Jack Reacher Hæren.

Jack Reacher. Helt. Ensom ulv. Soldat. Militærpolitimann med en rekke utmerkelser, en av Hærens beste menn. Men i enhver politimanns liv dukker det opp én sak som forandrer alt. For Jack Reacher er det denne saken.

Nyttårsaften 1990. Jack Reacher sitter på et kontor og venter på at klokken skal slå tolvslaget. Da ringer telefonen. En to-stjernes general er blitt funnet død på et tredjeklasses motell. Stresskofferten hans er vekk, og ingen vet hva den inneholder. Reacher får ordre om å ta seg av saken. Kort tid etter finner han enda et lik: Generalens kone.

En eller annen i Hæren forsøker å gjøre Jack Reacher til syndebukk, og han blir tvunget til å kjempe en ny form for krig, mot en fiende han ikke ante at han hadde.

Vi går tilbake i tiden og møter en yngre Reacher, en MP i uniform, fjernt fra den ensomme vandreren vi kjenner fra de andre bøkene. Dette er en Reacher som utøver militær disiplin - på sin spesielle måte.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
447
ISBN
9788202345921
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
The enemy
Format
19 x 12 cm
Serie
Jack Reacher 8

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Thrillere blir ikke stort bedre enn dette."

Berit Kobro, VG

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 09.05.2010

– I boka "Fienden" av Lee Child møter vi Jack Reacher som er i militærpolitiet. Han er stasjonert på en militærbase i North Carolina, og det er nyttårsaften. Han mottar melding om en død soldat på et motell i nærheten. Det viser seg at avdøde er en tostjerners general, og hæren ønsker å dysse det hele ned. Det dukker opp flere mistenkelige dødsfall i kjølevannet, og Reacher blir bedt om å droppe å etterforske. Reacher går sine egne veier og må kjempe mot sine egne. Boka er spennende og den bringer oss inn i en verden hvor sannheten omgås om nødvendig. Boka var fengende og interessant.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fienden:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv