Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjenferd

«Harry Hole vender tilbake i en av vår tids beste kriminalromaner.»

VG

Dette er en nyinnspilling av «Gjenferd» med Dennis Storhøi som Harry Hole, «Gjenferd» er den åttende boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole.

Harry kommer tilbake fra Hong Kong etter tre år. Han melder seg på Politihuset for å etterforske et nedprioritert, og til og med allerede oppklart drap i narkomiljøet. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er en nyinnspilling av «Gjenferd» med Dennis Storhøi som Harry Hole, «Gjenferd» er den åttende boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole.

Harry kommer tilbake fra Hong Kong etter tre år. Han melder seg på Politihuset for å etterforske et nedprioritert, og til og med allerede oppklart drap i narkomiljøet. I Oslo er antall gjenger og heroinsalget sterkt redusert etter innsatsen til den nye sosialbyråden i samarbeid med den nye sjefen for Orgkrim, Bellman, Harrys rival fra "Panserhjerte". Men det er kommet et nytt dop på gata kalt fiolin, et opiat som gir færre overdosedødsfall, men også sterkere avhengighet. Den antatte drapsmannen Harry oppsøker er en atten år gammel gutt han ikke har sett på lenge: Oleg. Sønnen til Harrys ekskjæreste Rakel. Oleg som har vokst opp med Harry som sin farsfigur. Nye overraskelser dukker opp, og det i utgangspunktet typiske dopdrapet får et omfang Harry ikke hadde forutsett. Og de fleste spor peker én vei. Oppover.

Medlemsvurdering:
Alle Harry Hole-trillere av Jo Nesbø er og blir superbra,toppers for osssom elsker denne type lesing,heldige meg som har boka.

May-Lisbet Hauggård

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242180797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Harry Hole 9

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Harry Hole vender tilbake i en av vår tids beste kriminalromaner.»

Bo Tao Michaëlis, Politiken

Kunders vurdering

M
May-Lisbet Hauggård – 23.06.2020

– Alle Harry Hole-trillere av Jo Nesbø er og blir superbra,toppers for osssom elsker denne type lesing,heldige meg som har boka.

t
toril. – 28.11.2017

– veldig spennende, anbefales! -:)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjenferd:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv