Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjesten

En rekke eks-militære kvinner blir funnet døde i sine badekar, nedsunket i kamuflasjemaling. Ingen forstår hvordan de har blitt drept, men alt tyder på at morderen ble invitert inn. Alle ofrene har anmeldt medsoldater for seksuell trakassering. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En rekke eks-militære kvinner blir funnet døde i sine badekar, nedsunket i kamuflasjemaling. Ingen forstår hvordan de har blitt drept, men alt tyder på at morderen ble invitert inn. Alle ofrene har anmeldt medsoldater for seksuell trakassering. Mistanken rettes mot Jack Reacher, som kjente flere av kvinnene. Men snart blir det tydelig at morderen bare har sterke fellestrekk med Reacher. FBI trenger hans hjelp, og de presser ham til å forlate sin første faste tilværelse, med hus og kjæreste.Snart befinner Reacher seg nok en gang på reise gjennom USA, som vanlig uten bagasje. Noen dreper etter en liste, og Reacher må nå kvinnene før det er for sent.

--Du har sett Tom Cruise i rollen som Jack Reacher i filmen med samme navn!Childs bøker topper New York Times' bestselgerliste"Umulig å legge fra seg før siste side er lest." The Times«Lee Child ... skriver så stramme og stilige amerikanske thrillere at få fra USA kan utkonkurrere.» Per Haddal, Aftenposten«Budskapet som står skrevet tvers over ansiktet hans er krystallklart: Ikke kødd.» Daily Mail«Nådeløst tempo og fantastisk plot.» The Mirror

Medlemsvurdering:
Jeg har lest en god del krimbøker opp gjennom årene, men aldri har jeg kjent nakkehårene reise seg. Det vil si helt til jeg leste denne boken. Det var en fantastisk god bok som jeg bare la fra meg når jeg skulle spise. Liker du god krim bare må du lese bøkene om Jack Reacher. Kort fortalt handler boken om en pensjonert soldat. Han er som alle oss andre, han lever et rolig liv sammen med kjæresten sin. Men det er en ting han ikke tåler, nemlig urettferdighet. Han blir dratt inn i problemer da han "hjelper" en resturanteier. Samtidig har FBI satt han i søkelyset etter at to kvinner med tilknytning til militæret blir funnet drept. For å bevise sin uskyld begynner Reacher sin jakt på den virkelige morderen.

Suez

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202427825
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The visitor
Serie
Jack Reacher 5
Jack Reacher 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bente Mihle – 04.05.2016

– Liker Lee Child veldig godt

S
Suez – 07.01.2007

– Jeg har lest en god del krimbøker opp gjennom årene, men aldri har jeg kjent nakkehårene reise seg. Det vil si helt til jeg leste denne boken. Det var en fantastisk god bok som jeg bare la fra meg når jeg skulle spise. Liker du god krim bare må du lese bøkene om Jack Reacher. Kort fortalt handler boken om en pensjonert soldat. Han er som alle oss andre, han lever et rolig liv sammen med kjæresten sin. Men det er en ting han ikke tåler, nemlig urettferdighet. Han blir dratt inn i problemer da han "hjelper" en resturanteier. Samtidig har FBI satt han i søkelyset etter at to kvinner med tilknytning til militæret blir funnet drept. For å bevise sin uskyld begynner Reacher sin jakt på den virkelige morderen.

A
Anita – 10.09.2006

– Jeg hadde egentlig ingen forventninger til denne boka. Den ble kjøpt på flyplassen med et formål: å gjøre ventetiden kjekkere. Da jeg først hadde begynt å lese boka, klarte jeg ikke å legge den fra meg. Den var utrolig spennende. I boka møter vi Jack Reacher, en pensjonert soldat. En dag blir han oppsøkt av FBI som påstår at han står bak drapet på to kvinner. I følge Lamarr, som lager gjerningsmenn profiler, er han deres kandidat. For å bevise sin uskyld,bestemmer Reacher seg for å finne morderen. Det jeg likte best med boka var slutten. Både hva motivet, drapsmåten og hvem morderen var kom som en overraskelse. Denne boka anbefaler jeg på det sterkeste.

L
L. – 11.07.2005

– Sersjant Amy Callan og løytnant Caroline Cook måtte begge søke avskjed fra hæren etter at de ble utsatt for seksuelle overgrep. Nå er de begge døde  funnet nakne i sine egne badekar, innsmurt med kamuflasjemaling. FBI mener at de har den skyldige: Jack Reacher. Han matcher deres morder- profil perfekt. Dessuten kjenner han begge kvinnene. Spesialagent Julia Lamarr er overbevist om at Reavher vet hvordan de to kvinnene døde, og hvorfor, og nå vil hun ta ham. Jack Reacher har ikke noe valg. Vil han fortsette å være en fri mann, må han finne morderen. Spenningsbøker blir ikke bedre enn dette. Denne boken bør absolutt leses!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjesten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv