Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Haikeren

INTERNASJONAL BESTSELGER

"Stor, slagkraftig actionkunst"

Literary Review

Bøkene om Jack Reacher - over 20 millioner solgte

"KONGESERIE!"

Asbjørn Slettemark og Aslak Nore, OP-5. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
INTERNASJONAL BESTSELGER

"Stor, slagkraftig actionkunst"

Literary Review

Bøkene om Jack Reacher - over 20 millioner solgte

"KONGESERIE!"

Asbjørn Slettemark og Aslak Nore, OP-5.no

"Forfatteren har total kontroll over sitt kompliserte plott, og har produsert nok en ordentlig pageturner."

Sunday Telegraph

Jack Reacher, på drift i en helvetesvarm teksansk sommer.

På jakt etter en haik i et vidstrakt, øde landskap. En kvinne stopper opp og tilbyr ham å sitte på. Hun er ung, rik og vakker.

Men mannen hennes sitter i fengsel. Når han slipper ut, vil han drepe henne.

Familien hennes er fiendtlig innstilt, hun kan ikke stole på purken, og advokatene nekter å hjelpe. Hun har viklet seg inn i et vev av løgner og fordommer, hat og mord.

Jack Reacher har alltid vært svak for en dame i nød.

Alle bøkene om Jack Reacher kan leses uavhengig av hverandre.

Lee Child på 7. plass i ny kåring:

VERDENS MEST SUKSESSRIKE SPENNINGSFORFATTERE

- Top 10 Criminal Masterminds, Daily Mail (2013)

"I løpet av få år har Child etablert seg som en av Storbritannias mest suksessrike kommersielle romanforfattere ... Full av kjapp, glitrende dialog, et nervepirrende ambivalent plott, og evnen til å tvinge leserne videre - dette føles som Childs gjennombrudd inn i megaselger-klassen. Så god er han."

Daily Mail

"Den britiske Lee Child er blitt mer amerikansk enn de innfødte ... En velkomponert fortelling om snusk og dobbeltspill, med et medrivende persongalleri ... Childs hovedperson er en klassisk helt"

The Times

"Reacher er en helt av den gamle ville vesten-skolen: En fryktløs og snarrådig solospiller som følger sin egen moralske kodeks og er stolt over aldri å ha drept en mann som ikke fortjente å dø ... Forfatteren har total kontroll over sitt kompliserte plott, og har produsert nok en ordentlig pageturner."

Sunday Telegraph

"Hvis du liker thrillere fullpakket med action, med et pent stykke plottarbeid på kjøpet, er dette boken for deg."

Irish Times

"Stor, slagkraftig actionkunst ... Lutrende saker levert med eksperthånd."

Literary Review

Medlemsvurdering:
Lee Child var totalt ukjent forfatternavn da jeg snublet over denne boken. Allerede fra første side klarer han å fange leserens interesse, og den holder seg helt til siste side. Hovepersonen Jack er en tidligere militærpoliti, blant annet, liker å leve fra dag til dag, og vet aldri hvor ferden tar ham. Han får ahik med Carmen, og er på vei " hvor som helst". Hun har kjørt rundt å plukket opp haikere den siste tiden, for å finne den rette personen hun kan be om hjelp til å komme seg ut av et vanskelig forhold. Hun klarer å få Jack til å tro på sin historie, og han blir med på gården som gårsdgutt. Samtidig som vi får høre om dette, får vi informasjon om tre leiemordere som holder til i området. Hva som er deres misjon vet vi ikke, men dette øker spenningen. Både Jack sin personlighet - en mann med hjerte som balanserer på kanten av det lovlige for å hjelpe de han tror på - er med på å gjøre boka fengende. Og når forfatteren stadig kan komme med nye overraskende ting i boka, stiger spenningen. Den kan ikke legges bort før den er lest ut!

Ekba

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
414
ISBN
9788202411954
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Echo burning
Format
19 x 12 cm
Serie
Jack Reacher 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
Ekba – 12.10.2010

– Lee Child var totalt ukjent forfatternavn da jeg snublet over denne boken. Allerede fra første side klarer han å fange leserens interesse, og den holder seg helt til siste side. Hovepersonen Jack er en tidligere militærpoliti, blant annet, liker å leve fra dag til dag, og vet aldri hvor ferden tar ham. Han får ahik med Carmen, og er på vei " hvor som helst". Hun har kjørt rundt å plukket opp haikere den siste tiden, for å finne den rette personen hun kan be om hjelp til å komme seg ut av et vanskelig forhold. Hun klarer å få Jack til å tro på sin historie, og han blir med på gården som gårsdgutt. Samtidig som vi får høre om dette, får vi informasjon om tre leiemordere som holder til i området. Hva som er deres misjon vet vi ikke, men dette øker spenningen. Både Jack sin personlighet - en mann med hjerte som balanserer på kanten av det lovlige for å hjelpe de han tror på - er med på å gjøre boka fengende. Og når forfatteren stadig kan komme med nye overraskende ting i boka, stiger spenningen. Den kan ikke legges bort før den er lest ut!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Haikeren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
375,- 429,-

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv