Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hardt mot hardt

Jack Reacher sitter alene, slik han liker, og nyter den varme, elektriske New York-kvelden. Han ser en mann krysse gaten, sette seg inn i en Mercedes og kjøre av sted. Bilen inneholder en million dollar i løsepenger, men Edward Lane er villig til å betale mer enn det for å få sin vakre kone og sin datter tilbake. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Jack Reacher sitter alene, slik han liker, og nyter den varme, elektriske New York-kvelden. Han ser en mann krysse gaten, sette seg inn i en Mercedes og kjøre av sted. Bilen inneholder en million dollar i løsepenger, men Edward Lane er villig til å betale mer enn det for å få sin vakre kone og sin datter tilbake. Når det er skjedd, akter han å sende Jack Reacher ut etter kidnapperne - for Reacher kan finne hvem som helst.

Under jakten oppdager Reacher at Lane skjuler noe. Noe skittent. Noe uhyrlig. Men nå er det for sent å stanse ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
447
ISBN
9788202411930
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The hard way
Format
19 x 12 cm
Serie
Jack Reacher 10

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 01.04.2010

– Kona og stedattera til den rike Edward Lane er blitt kidnappet. Kidnapperene forlanger løsepenger og Edward betaler. De vil bare ha mer penger, og det er da Jack Reacher kommer inn i bildet. Jack er en ensom ulv og tidligere ykesmilitær. Han tar på seg oppdraget, men oppdager underveis at Edward skjuler noe. Også Edwards første kone ble kidnappet, og hun ble drept. Det er vanskelig å vite hvem man skal stole på underveis, og Jack oppdager flere ganger at noe ikke stemmer. Dette er en bok fra en hard og brutal verden der et menneskeliv betyr svært lite. Dette er spenning fra start til slutt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hardt mot hardt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv